Kovacs_Stefan, 40
Timisoara, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Kovacs_Stefan

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 40
Zodie: Fecioara
Tara: Romania
Oras: Timisoara

Aspect fizic

Inaltime: 168
Greutate: 56
Constitutie: Atletica
Culoarea Parului: Grizonat
Culoarea ochilor: Albastri
Rasa: Caucazian (alb)

Stil

Fumator: Nu
Consum alcool: Nu
Vegetarian: Da
Limbi vorbite: Engleza

Viata si familie

Stare civila: Singur(a) / Niciodata casatorit(a)
Am copii: Nu
(Mai) vreau copii: Da

Profesional

Studii: Liceu
Statut angajat: Angajat full-time
Domeniu de activitate: Inginerie
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Prietenie, Casatorie, Flirt, Socializare
Interese: Arta, Muzee, Sport, Teatru, Calatorii, Gatit
Descriere proprie: Rătăcesc bezmetic în pâcla eternității, Egoul somnambul, sedus de utopii.

Te las sa descoperi, la fel cum eu cercetez frumusetea naturi . Daca ai timp sa apreciezi un izvor, ce abea-s croieste drumu, prin fruzisul putred al pomilor de cetina. Atunci vei reusi sa cunosti, sufletul si iubirea mea.

Un om special nu îl recunoști după chip, ci după suflet.
-Sunt mai multe moduri în care putem spune Te iubesc. Îmbracă-te bine, e frig! Sau Ai grijă de tine! Exprimă același lucru. Trebuie doar să citim printre rânduri!
-Oamenii frumoși nu sunt întotdeauna buni, dar oamenii buni sunt întotdeauna frumoși.... -Oricât de matur şi de puternic ar fi un om, el păstrează mereu copilul din el şi are nevoie să se simtă al cuiva, să se simtă protejat, alintat, admirat, încurajat şi iubit.
-Spune-mi, tu ce vezi? Un chip, un zâmbet sau un suflet? Privește-mi sufletul, acolo vei găsi rădăcinile existenței mele, de acolo mă nasc. Nu am eleganță și nici culorile fluturilor… dar am sete de lumină și căldură… Sunt în căutarea emoțiilor ce strălucesc în întunericul lumii ce mă înconjoară. Nu am frumusețe, nu am nici un farmec sau magie, dar am iubire, lumină, pasiune pe care vreau să o dăruiesc!
Comentarii

Statistici profil
  • 686Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 29/06/2018Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult