Johnny2, 23
BUCURESTI, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Johnny2

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 23
Zodie: Varsator
Tara: Romania
Oras: BUCURESTI

Aspect fizic

Inaltime: 208
Greutate: 125
Constitutie: Cateva kg in plus
Culoarea Parului: Blond
Culoarea ochilor: Albastri
Rasa: Caucazian (alb)

Stil

Fumator: Nu
Consum alcool: Nu
Vegetarian: Nu
Limbi vorbite: Engleza

Viata si familie

Stare civila: Singur(a) / Niciodata casatorit(a)
Am copii: Nu
(Mai) vreau copii: Nu stiu

Profesional

Studii: Liceu
Statut angajat: Elev/Student
Domeniu de activitate: Elevi / Studenti
Venit lunar (€): Confidential

Personal

Religie: Ortodox
Aici pentru: Prietenie, Flirt, Socializare
Interese: Muzica, Literatura / Istorie, Arte Martiale, Calculatoare / Internet, Calatorii
Descriere proprie: Orgolios cu anume personalitate dar caracter realist, cuminte, destul de cult și foarte OK, aspect masculin și deschis la comunicare pentru binele amândurora reciproc.
Caut fată cu 1-4 ani mai mare sau mai mică pentru prietenie apropiată cu potențial mai mult, poate căsătorie cu copii, sau femeie orice vârstă sau greutate pentru relații intime.

Conceited guy with a certain personality,but realistic, good, cult and very OK character, manly looking guy open to communication for the mutual benefit of both.
I am looking for a girl with 1-4 years older or younger for a close friendship with more potential, maybe marrying and being happy with children, or a woman of any age or weight for intimate relationships.
Comentarii

Statistici profil
  • 210Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 09/04/2019Membru din
Zodie
Ultimele articole
21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult

14/03/2018

Cum si de ce pot retelele de socializare sa distruga o relatie in zilele noastre.„Cred ca parintii nostri au ramas impreuna pur si simplu pentru ca nu au avut 7000 de persoane care sa ii urmareasca sau care sa le dea „like” la pozele publice atunci cand casatoria sau relatia lor mergea prost. In zilele noastre, cand relatia pe care o avem merge prost, nu trebuie decat sa ne conectam si imediat vom simti acel fals sentiment de securitate si apreciere. Ne masuram valoarea pe baza comentariilor si mesajelor primite, care sunt scrise in cuvinte colorate dar sunt lipsite de profunzime. Astfel, persoana care iti vede adevarata fata si te iubeste in realitate devine o optiune, iar restul persoanelor care vad doar un profil, o r…

Mai mult