Cipry26angel, 40
Timisoara, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Cipry26angel

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 40
Zodie: Sagetator
Tara: Romania
Oras: Timisoara

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: Mă numesc... deh, ţin să-mi păstrez numele secret [menţionez că-s bărbat, nu vreau să vă faceţi păreri greşite.]. Respir, mai mult sau mai puţin util, aerul acestei planete din vara anului 1983. Ca orice om, am două mâini, două picioare şi un cap. Doi ochi, două urechi, un nas şi o gură. Cel puţin aşa pare. Am ochii bruneți şi păr caprui. Locuiesc într-o ţară Europeană mică, nu foarte băgată în seamă, România [frumoasă ţară, păcat că-i locuită], şi fie vorba între noi, îmi place.
Ce-mi place? Să vedem. În general sunt o fiinţă căreia îi plac prea multe, foarte multe persoane. Poate dacă spun ce-mi place s-ar putea să gafez şi să nu mai primesc nenorocirea aia de fundiţă.
Ce NU-mi place? Loading... Error. Too much things that I don't like.
În general îmi petrec timpul făcând de toate [e mai greu decât pare], asta când nu am ce face.
În rest nu mai am nici o altă idee. Am ştiut întotdeauna că nu sunt multe de spus despre mine, dar mă gândeam că sunt mai multe de atât.
Comentarii

Statistici profil
  • 255Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 18/08/2020Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult