Cum sa abordezi o femeie frumoasa (fara sa fii respins)

Publicat pe 29/11/2017
0 Comentarii

Nu vei sti niciodata daca nu incerci.

Multi barbati se confrunta cu situatii in care incearca sa abordeze pe cineva cu care nu au mai vorbit niciodata sau sa cunoasca mai bine o femeie fascinanta si atragatoare. Oricat de mult ai incerca sa gasesti niste sfaturi generale despre cum sa faci sa te placa o femeie, cu siguranta nu este o sarcina usoara sa ajungi sa stii cum sa vorbesti cu o femeie atragatoare, tinand cont ca fiecare dintre noi este o persoana cu propriile preferinte personale.

Asa ca, sincer, desi nu exista nici o modalitate garantata 100%, incercam sa te sustinem cat putem in incercarea ta de a fi mai bun.

Asadar, suntem aici pentru a te ajuta.

Deci, iata 7 sugestii pentru cum poti face sa te placa o fata pentru ca esti baiat bun.

1. Ramai calm.

Oricat ar parea de infricosator sa incercerci sa abordezi o fata pe care o gasesti atragatoare, incearca sa nu te panichezi. Mai rau decat sa te balbai si sa transpiri abundent in timp ce incerci sa vorbesti cu ea nu poate fi.

Ramai cat se poate de calm. Cel mai rau lucru care se poate intampla este ca ea sa nu vrea sa aiba de-a face cu tine. Si ce daca? Asta inseamna clar ca ea nu este fata potrivita pentru tine si te-a scutit de alte probleme. Poate fi o lovitura pentru ego-ul tau, dar asta inseamna doar ca trebuie sa lasi la o parte intamplarea si sa treci la urmatoarea fata.

2. Fii politicos
Aminteste-ti ca sunt femei care nu se simt in largul lor cand sunt abordate de cineva interesat de ele. Acest lucru se poate datora mai multor motive, inclusiv unele la care nici macar nu te gandesti. Asa ca nu uita sa fii politicos si sa-i respecti limitele. Spune-i „scuza-ma” sau „buna” atunci cand te apropii de ea. Prezinta-te imediat, ca sa stie cine esti. Intreab-o daca e in regula sa te asezi langa ea, iar daca raspunsul ei e unul negativ, accepta-l. De asemenea, ai grija sa nu stai foarte aproape de ea cand va plimbati pentru prima oara, pentru ca nu ai de unde sa stii daca nu o deranjeaza sa vorbeasca cu un strain.

3. Incepeti o conversatie
Daca ea pare destul de in largul ei incat sa iti permita sa iei loc si sa vorbiti un minut, incepe o conversatie! Poti incepe prin a-i spune de ce ai venit. Spune-i ca ai remarcat ce frumoasa e sau ca ai auzit fara sa vrei ca studiati acelasi lucru.

Oricare ar fi motivul, spune-i de ce ai abordat-o. Astfel, vei putea incepe mai usor o conversatie si o vei face sa fie mai deschisa si sa vrea sa vorbeasca cu tine.

4. Spune-i adevarul
Daca pune intrebari despre tine, raspunde-i sincer. Stiu ca uneori iti vine sa-ti infloresti povestea vietii pentru a o face mai interesanta, dar acesta este cel mai rau lucru pe care l-ai putea face. Daca interesul ei pentru tine se bazeaza pe minciunile tale, la un moment dat ea va afla cu siguranta adevarul, iar tu iti vei da seama ca ai irosit timpul amandurora.

Fii sincer si direct. Spune-i ce varsta ai, ce meserie ai si alte informatii generale.

Atentie: Sa fii sincer nu inseamna ca trebuie sa vii cu o poveste lacrimogena sau nemaipomenita din viata ta. Nimeni nu vrea sa auda la prima intalnire ca prietena pe care ai avut-o trei ani tocmai ti-a dat papucii si ti-a frant inima. La fel, chiar daca ai salvat in mod eroic viata unui copil saptamana trecuta, nu este acum momentul sa aduci vorba. Daca faci aceste lucruri, poate sa para ca cersesti ori mila, ori atentie. E de ajuns doar sa nu minti cand te intreaba ceva sau sa nu exagerezi cand povestesti ceva, asta-i tot!

5. Simte vibratia
Fii atent atat la raspunsurile verbale, cat si la limbajul corpului. Daca nu sta cu fata indreptata spre tine, daca isi incruciseaza bratele sau continua sa stea pe telefon in timp ce ii vorbesti, cel mai probabil situatia ii creeaza anxietate, disconfort sau dezinteres. De asemenea, daca iti raspunde monosilabic sau scurt si la obiect, poate ca nu vrea sa continue conversatia. Cere-ti scuze si spune-i ca ti-ar placea sa continuati conversatia daca si ea doreste acest lucru.

Daca te retragi si ii lasi ei posibilitatea sa te abordeze mai tarziu, s-ar putea ca tocmai ea sa vrea sa vorbeasca mai mult cu tine. Probabil va aprecia ca ii respecti sentimentele si limitele. Daca  doar ezita, faptul ca i-ai oferit puterea de a continua conversatia in ritmul ei propriu o poate face sa se simta suficient de confortabil pentru a-ti vorbi mai tarziu sau pentru a-ti propune sa schimbati numerele de telefon.

Apoi, daca totul merge bine...

6. Cere-i numarul
Intreab-o daca ar vrea sa-ti dea numarul de telefon ca sa o poti cunoaste mai bine sau sa o inviti la masa sau la o cafea. Asigura-te ca ii dai si tu numarul tau de telefon ca sa te poata recunoaste atunci cand o contactezi. In felul acesta, lucrurile vor fi complet reciproce, amandoi ati schimbat numerele si daca vrea, te poate contacta ea prima.

7. Trimite-i un sms a doua zi
Stiu ca unele fete urasc acest lucru, dar iti recomand sa o faci oricum. Trimite-i un mesaj a doua zi si spune-i ceva de genul: "Buna, sunt X, am vorbit ieri in (locul unde v-ati intalnit). Voiam doar sa vad daca vrei sa (alege o activitate distractiva) sau sa iesim sa mancam ceva."

Apoi asteapta...

Asteptarea este probabil cea mai grea parte, deoarece in lumea de azi cautam in general satisfactia imediata. Nu lasa asteptarea sa te innebuneasca daca ea nu raspunde imediat. E posibil ca ea chiar sa fie ocupata. Daca nu iti raspunde dupa douazeci si patru de ore, poti presupune ca nu este interesata. Nu-ti pierde speranta, uneori apar lucruri neprevazute, insa o zi intreaga este, de obicei, un interval de timp destul de mare pentru a raspunde unui mesaj.
 
Daca iti raspunde cu un "Da", esti tare. Savureaza momentul!

Daca raspunsul e negativ, respecta faptul ca a fost directa cu tine si trimite-i un raspuns rapid gen "OK. Mi-a facut placere sa te cunosc!" Acest raspuns sporeste sansele ca ea sa se razgandeasca pentru ca esti respectuos fata de dorintele si nevoile ei. Daca nu, macar iti vei pastra respectul de sine intact.

Daca spune ca "poate", ori daca nu e sigura, spune-i ca esti dispus sa faceti ce o face sa se simta in largul ei in momentul in care decide ea ca e timpul. Si din nou, da-i puterea sa te contacteze ea daca decide ca vrea sa va intalniti. Asigura-te intotdeauna ca o lasi sa aleaga ceea ce o face sa se simta in largul ei. Va aprecia acest lucru care va insemna o schimbare placuta a ritmului, determinand-o cel mai probabil, in cele din urma, sa spuna "da".
 
Nu uita ca fiecare e diferit cand vine vorba de ceea ce vrea si are nevoie de la o persoana pe care abia a cunoscut-o.

Principalul este sa fii respectuos si politicos. Indiferent de ceea ce vrea ea, nu poti gresi daca te comporti ca o persoana bine-crescuta. Iar daca tot nu ii place de tine, pierderea e a ei!




Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare