Pot cumpara banii dragostea?

Publicat pe 12/06/2016
0 Comentarii

Banii fac lumea să se învârtă dar pot oare cumpăra totul, chiar şi dragostea? Societatea în care trăim ne demonstrează zilnic că majoritatea poveştilor de dragoste dintre un bărbat mai în vârstă şi o tânără femeie atractivă sunt bazate pe un fel de aranjament financiar. În mod special în lumea strălucitoare a filmelor, actorilor şi cântăreţilor, bărbaţilor le place să aibă alături femei sexy ce atrag toate privirile asupra lor şi care vând foarte bine pe primele pagini ale ziarelor. În schimb, femeile au bani pentru a-şi permite haine scumpe, maşini şi vacanţe în Hawaii.

Cuplul cade de acord chiar de la început asupra termenilor aranjamentului pentru a evita probleme viitoare şi căsniciile sunt destul de reuşite. Acesta este unul dintre multele cazuri în care banii pot cumpăra dragostea.

Nu poţi şti cu certitudine dar poate că la un moment dat, cei doi chiar se îndrăgostesc unul de celălalt, ca apoi să putem spune că dragostea a câştigat lupta.
Pe de altă parte, există multe poveşti cu privire la femei care au renunţat la iubirile lor reale doar pentru a se căsători cu un bărbat bogat, pentru a avea un viitor sigur şi pentru a nu îşi face griji niciodată cu privire la ce va face a doua zi.

Atunci când îţi vinzi sufletul diavolului pentru o casă confortabilă sau o maşină scumpă ştii că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nu le poţi avea pe toate. Roata se întoarce întotdeauna. Prin urmare, dacă răneşti pe cineva trebuie să ştii cu siguranţă că nu vei fi niciodată fericit, de vreme ce nu eşti cu persoana pe care o iubeai cu adevărat.

Pentru majoritatea persoanelor, dragostea este cel mai puternic sentiment ce atrage două persoane împreună, poate pentru restul vieţilor lor. Nu poţi păta puritatea acestui sentiment cu bani sau lux. Dacă iubeşti pe cineva poţi trăi chiar şi într-o colibă şi fi extrem de fericit. O vilă plină de servitori nu te face regina lumii şi nici Făt Frumos nu te va aştepta într-un Ferrari în faţa casei.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare