10 modalitati de a afla daca partenerul tau te inseala

Publicat pe 12/06/2016
0 Comentarii

Cea mai mare dramă din viaţa unei fete este atunci când descoperă ca prinţul viselor ei o înşeală. Cea mai dificilă perioadă din orice relaţie este atunci când un partener bănuieşte că celălalt îl înşeală. Pentru o fată devine dificil să continue cu teama existenţei „celeilate femei”. Totuşi, pentru a te ajuta să vezi lucrurile mai clar într-o relaţie, sunt zece modalităţi de a afla dacă partenerul te înşeală.

1. O simţi în interiorul tău
Deşi majoritatea femeilor nu se bazează pe acest sentiment interior, acesta este primul indicator că partenerul probabil te înşeală. Femeile sunt binecuvântate cu un simţ special ce le avertizează atunci când lucrurile urmează să devină urâte. Astfel, atunci când ai un sentiment ciudat şi deranjant ce îţi spune că ceva nu este la locul lui, ar fi o decizie înţeleaptă să ai încredere în acest instinct. Uneori inima ia decizii mai înţelepte decât mintea ta. Deşi suntem învăţaţi să ignorăm acest sentiment, nu îl lăsa să existe doar, ci gândeşte-te la ce l-ar fi putut provoca. Totuşi nu te baza doar pe acest instinct. Încearcă să ai nişte fapte la îndemână pentru a îţi demonstra ideea înainte de a îl confrunta.

2. Invocă scuze legate de muncă
O scuză obişnuită la care apelează majoritatea bărbaţilor atunci când încep să înşele este faptul că sunt plecaţi datorită slujbei, ca motiv pentru a îşi întârzia sosirea acasă. Mărirea duratei de muncă de la birou, mărirea duratei călătoriilor legate de muncă, mersul la întâlniri şi evenimente sociale legate de muncă la fiecare două zile, statul în spatele uşilor închise la calculator atunci când e acasă sau distrarea clienţilor foarte des sunt unele dintre motivele legate de muncă pe care le dau bărbaţii atunci când îşi înşeală prietenele/soţiile. Dacă descoperi  o schimbare bruscă de orar la muncă încearcă să descoperi mai multe de la alţii sau dacă partenerul te înşeală sub pretextul muncii.

3. Te acuză că îl înşeli
Este în psihologia umană să acuzi pe cineva de ceva ce probabil faci tu. Probabil că partenerul tău avea o încredere orbească în tine la începutul relaţiei voastre. Cu toate astea, dacă a început să aibă îndoieli cu privire la tine şi la acţiunile tale din ultima vreme, e posibil ca el să facă asta deja şi să aibă bănuieli că i-ai face acelaşi lucru. Faptul că se simte vinovat sau că te-ar putea pierde din cauza infidelităţii ar putea duce la un brusc şir de acuzaţii. Lipsa de încredere într-o relaţie este ceva foarte des întâlnit atunci când partenerul te înşeală.

4. Schimbarea obiceiurilor legate de telefon
Telefonul unui bărbat este o mare slăbiciune atunci când înşeală. Acesta îi poate dezvălui totul partenerei sale. Dacă bănuielile tale nu au fost confirmate încă, le poţi confirma cu uşurinţă prin această tehnică. Totuşi, cuvântul cheie aici este „observaţie”. Încearcă să vezi cum se comportă cu telefonul lui. Îl lasă peste tot prin casă sau îl poartă cu dânsul oriunde merge, chiar şi în cazuri extreme precum la toaletă? Se schimbă limbajul corpului său la anumite apeluri telefonice, îi devine vocea mai blândă, poate un uşor zâmbet pe faţă dar cu o tensiune provocată de prezenţa ta în jurul lui? Dacă îi foloseşti vreodată telefonul sunt apelurile şi mesajele sale şterse mereu? Dacă răspunsul la majoritatea acestor întrebări este  da, probabil că ai de-a face cu un tip infidel.

5. Îşi face o schimbare de look
Unul dintre cele mai vizibile semne ale infidelităţii este atunci când partenerul tău vrea să îşi schimbe aspectul complet şi îşi face o nouă garderobă. Îşi va schimba frizura şi tipul de îmbrăcăminte. E posibil să devină de asemenea obsedat de oglindă şi să dorească să arate bine tot timpul. Aspectul său fizic va deveni atât de important pentru el încât e posibil să devină brusc obsedat de vârsta şi greutatea sa şi să muncească din greu pentru a aduce nişte strălucire în viaţa lui. Acestea sunt semne sigure că te înşeală şi că vrea să îşi adapteze aspectul preferinţelor noii fete. Pe scurt, partenerul tău se pregăteşte pentru o persoană nouă în viaţa sa şi intenţionează să te părăsească dacă observi aceste schimbări la el.

6. Are un nou grup de prieteni dar nu te implică în cerc
Băieţii vor ca fetele lor să fie alături de ei atunci când ies cu prietenii. Un băiat ar dori să îşi arate prietena tuturor prietenilor lui ca fiind cea mai de preţ posesiune a sa. Totuşi, dacă partenerul tău are pe cineva nou în viaţa lui, cu certitudine nu te va mai implica în înâlnirile sale sociale şi cu prietenii. Va avea de asemenea un nou grup de prieteni pe care s-ar putea nici să nu îi cunoşti măcar.

7. Găseşte deseori probleme la tine
Atunci când bărbatul tău te înşeală te poţi aştepta la certuri frecvente în care să găsească probleme la tine şi să te critice. Asta se întâmplă pe măsură ce, din punct de vedere psihologic, îşi formează imaginea unei femei ideale înlocuind poziţia în care erai înainte cu altcineva. Te va compara întotdeauna cu ea şi îţi va judeca acţiunile după standardele ei. Dacă descoperi că îşi pierde controlul frecvent fără motiv şi găseşte neajunsuri la tine în mod constant, evidenţiindu-ţi toate aspectele negative, fii sigură că partenerul te înşeală cu o femeie pe care o crede mult mai bună decât tine.

8. Evită să te privească în ochi
Este o regulă a naturii faptul că  un bărbat vinovat nu te poate minţi uitându-se drept în ochii tăi. Dacă îi pui partenerului o întrebare şi descoperi că mormăie ceva, făcând multe pauze şi având o expresie visătoare pe faţă, plimbându-şi ochii în orice altă parte în afară de privirea ta, e posibil să mintă. Dacă minciuna durează mult, e posibil să fie şi o altă fată implicată în tablou.

9. Aşteaptă mereu înainte să îţi răspundă la telefon
Aceasta este o altă tehnică adoptată de bărbaţi atunci când îşi înşeală nevestele. Ei vor avea mereu probleme în a răspunde telefoanelor partenerelor lor. Cel mai probabil, telefoanele vor fi oprite atunci când sunt cu cealaltă femeie. Chiar dacă telefonul partenerului tău rămâne deschis, te poţi aştepta întotdeauna să dureze puţin până să răspundă la telefon. Deşi îţi va da scuze cum că nu a văzut telefonul deoarece era pe modul silenţios sau că avea clienţi cu el, ceea ce ar fi putut restricţiona conversaţia ta cu el, e posibil să fi fost cu cealaltă fată.

10. Există o altă atitudine printre vechii prieteni
Mulţi dintre vechii tăi prieteni care ştiu despre tipa nouă s-ar simţi foarte incomod alături de voi doi deoarece ar fi foarte îngrijoraţi să nu spună nimic şi să cauzeze probleme relaţiei voastre. Vei descoperi că prietenii voştri se vor simţi fie incomod în prezenţa voastră fie te vor evita în totalitate.

Cel mai important pas după descoperirea infidelităţii partenerului este să iei atitudine. Pregăteşte-te pentru ce va veni şi reţine că este mai bine să fii rănită o dată decât să trăieşti în minciună în fiecare zi.  Totuşi, confruntă-l doar atunci când ai dovezi puternice ce privire la infidelitatea sa, dacă nu doreşti un partener inocent rănit de suspiciunile tale.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare