Cum sa ai succes la matrimoniale

Publicat pe 12/06/2016
0 Comentarii

Găsirea persoanei potrivite pe siteurile matrimoniale nu este uşoară. Uneori va trebui să întâlneşti o duzină de oameni înainte să îţi placă de cineva. Totuşi, urmând anumite idei poţi avea succes rapid în întâlnirile online. Iată câteva ponturi şi trucuri pentru a fi sigur că ai succes şi găseşti pe cineva vrednic de o întâlnire în scurt timp.

1. Găsirea siteului de întâlniri potrivit
Există un mare număr de siteuri ce se ocupă cu întâlnirile online. Unele dintre aceste siteuri taxează o sumă pentru serviciile lor, în timp ce altele nu îşi taxează cu nimic serviciile. Sunt de asemenea multe categorii de siteuri disponibile când vine vorba de întâlniri. Unele dintre acestea se ocupă în totalitate de aranjamentul întâlnirii a două persoane şi facilitarea cunoaşterii reciproce, în timp ce altele se axează pe sex. Sunt de asemenea multe siteuri ce te pot ajuta să găseşti persoane singure dintr-o comunitate anume. Caută nişte opinii asupra a diverse siteuri matrimoniale, consultă un forum  online şi decide care este site-ul potrivit pentru tine.

2. Fă profilul potrivit
După ce găseşti siteul potrivit trebuie să îţi faci un profil bun. Un profil este ceva ce te descrie în totalitate. Ajută alte persoane să decidă dacă aveţi ceva în comun şi dacă s-ar putea dezvolta nişte sentimente între voi. Modestia este o calitate ce este respectată de toată lumea. Lasă ca posibilul partener să afle informaţiile despre tine, mai degrabă decât să îţi expui realizările personale cu prima ocazie, altfel s-ar putea să pari un lăudăros. Un profil necesită să dai suficiente informaţii despre tine, dar nu îl inunda cu detalii ce nu sunt necesare.

3. Adaugă poza potrivită
Fotografia ta de profil ar trebui să îţi expună personalitatea într-un mod pozitiv şi să fie atractivă. Nu adăuga o poză cu faţa ta de aproape.  O idee bună ar fi o imagine ce te arată făcând ceva ce îţi place. Nu s-ar concentra asupra feţei tale ci mai degraba asupra aspectului tău general. De exemplu, dacă adori grădinăritul, poza perfectă te-ar arăta lucrând în grădină. Imaginea perfectă ar îmbunătăţi aspectele pozitive ale înfăţişării şi personaltăţii tale. Pentru a îţi face profilul mai atrăgător poţi încărca de asemenea o poză de grup a familiei tale jucând ceva şi aşa mai departe. Un fotograf bun te poate ajuta să alegi fotografia potrivită. Nu adăuga retuşuri fotografiilor tale în Photoshop. Maximul pe care îl poţi face este să îţi tai imaginea. În afară de asta stai departe de Photoshop, de vreme ce toată lumea poate depista o imagine modificată astăzi.

4. Menţine o atitudine pozitivă
Fii optimist dacă doreşti succes în mediul online. Poate că nu vei avea succes la încercările iniţiale şi poate că uneori vei fi respins dar, în loc de a fi demoralizat, abordează eşecurile cu o atitudine pozitivă. „Răbdare” este numele jocului şi trebuie să îţi acorzi timp. Dacă doreşti să găseşti persoana viselor tale, te rog menţine-ţi calmul şi nu te aştepta să obţii ce-i mai bun din tot imediat.

5. Nu îi lua pe toţi prea în serios
Respingerile sunt parte a vieţii şi siteurile matrimoniale nu fac excepţie. Regula aici este să îţi menţii calmul şi să nu iei totul şi pe toată lumea în serios. Te rog să reţii că siteurile de dating sunt o platformă pentru ca burlacii să întâlnească alte persoane singure în vederea unei relaţii şi că înregistrarea pe aceste siteuri nu îţi va garanta o relaţie. Trebuie să ai răbdare şi să treci pe la mai mulţi pretendenţi înainte să ajungi la cineva care a meritat aşteptarea. Totuşi, dacă începi să iei pe toată lumea în serios vei finaliza doar rănindu-te.

6. Menţine interacţiunile lejere
Interacţiunile cu oameni în perioada iniţială ar trebui să fie uşoare. Conversaţia voastră şi modul de a vorbi ar trebui să fie de aşa natură încât să aibă un efect magnetic asupra partenerului de conversaţie şi să îl determine să revină pentru a afla mai multe despre tine. Păstrează-ţi opiniile cu privire la subiecte controversate pentru tine. Ar trebui să ajungeţi să vă cunoaşteţi unul pe celălalt, prin urmare pune întrebări legate de ce este menţionat în profilul său. Aceasta îi va arăta că eşti interesat de el/ea şi că doreşti să îl/o cunoşti mai bine înainte de a lua orice decizie.

7. Nu vorbi despre trecutul tău
Într-adevăr, trebuie să fii sincer cu privire la tine faţă de un posibil viitor partener în viaţa ta dar unele aspecte sunt mai bine păstrate în întuneric până la sosirea momentului potrivit. Acest lucru este aplicabil în mare parte oricărui subiect legat de trecutul tău. Este un fapt cunoscut că atât tu, cât şi partenerul tău de conversaţie aveţi un trecut şi că este mai bine să nu vorbeşti despre acel trecut până când cealaltă persoană întreabă sau până când relaţia voastră este suficient de puternică pentru a avea încredere unul în celălalt în ceea ce priveşte detaliile importante cu privire la vieţile voastre. În mod similar, nu te grăbi să pui întrebări cu privire la trecutul unui posibil partener până la sosirea momentului potrivit. Aceasta va asigura şi faptul că nu împărtăşeşti aspecte importante ale vieţii tale cu fiecare persoană pe care o întâlneşti.

8. Nu menţiona sexul sau preferinţele sexuale
Menţine subiectul sexului în afara conversaţiilor voastre. Deschiderea prea mare spre sex îi va da posibilului partener idei greşite despre tine. Poţi fi foarte conservativ în gândurile tale dar o astfel de greşeală ar altera în totalitate modul în care eşti văzut. Pentru a preveni orice confuzie este mai bine să eviţi a vorbi despre sex.

9. Evită oferirea de informaţii personale
Nu da niciodată informaţii personale necunoscuţilor. Adresa de acasă şi de la muncă şi numerele de telefon de acasă şi de la muncă nu ar trebui date pentru propria-ţi siguranţă. Sunt prea multe tipuri de oameni periculoşi ce ţintesc oameni simpli pe siteurile matrimoniale. Astfel de indivizi pot ajuge să te urmărească şi să te hărţuiască atât în viaţa personală, cât şi în viaţa profesională. Este esenţial să te abţii de la a da informaţiile tale de contact.

10. Aranjează să vă întâlniţi
Fără să vă întâlniţi faţă in faţă, este dificil să cunoşti pe oricine mai bine. Prin urmare, prima întâlnire este importantă pentru a ajunge să vă cunoaşteţi unul pe celălalt. Totuşi, trebuie luate anumite măsuri de precauţie înainte să mergi la o întâlnire. Ar trebui să ai întotdeauna pe cineva la curent cu locaţia ta. Ar putea fi un prieten bun, un coleg de încredere sau fraţii tăi. Cineva ar trebui să ştie locaţia ta curentă, în caz de orice eventualitate. Evită să ai o primă întâlnire acasă la cineva şi optează pentru întâlnirea în locurile publice. Telefoanele ar trebui să rămână deschise. Judecă o persoană cu atenţie în timpul acestei întâlniri, de vreme ce acest lucru va decide dacă vei dori să o mai întâlneşti pe viitor şi dacă aveţi ceva în comun sau nu.

Reuşita depinde de efortul pe care îl depui şi în modul în care te preocupi de un posibil partener. Rezultatele nu sunt întotdeauna aşa cum le doreşti şi trebuie să îţi menţii răbdarea tot timpul. Reţine că atât timp cât căutăm pe acea persoană specială nu ar trebui să pretindem a fi altcineva, ci să fim noi înşine. Aceasta va garanta că eforturile noastre nu vor fi în zadar şi că vom intalni în final persoana care ne place.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare