6 lucruri pe care fiecare barbat ar trebui sa le faca la prima intalnire pentru a impresiona fata care ii place

Publicat pe 21/02/2018
2 Comentarii

Fii un print, nu un ratat.

Iata vestile proaste: daca esti o „partida buna” (arati bine, cariera ta e pe drumul cel bun, ai caracter si esti distractiv) care stie cum sa actioneze la prima intalnire, vei fi si selectiv. Vei dori sa iesi cu fete care se bucura de multa atentie de la alti tipi pentru ca si ele sunt „partide bune”. Acest lucru este valabil mai ales daca te intereseaza femei cu varsta intre 27 si 34 de ani.

Acestia sunt ani cheie, pentru ca la aceasta varsta femeile au destui ani ca sa fie cu capul pe umeri, dar in acelasi timp sunt si suficient de tinere si au toata viata inainte. Femeile de tipul acesta primesc 100 de e-mailuri in prima ora de stat pe site-urile de matrimoniale, deci vei avea concurenta daca vei dori sa le castigi interesul.

Acum, vestile bune: majoritatea concurentilor tai vor face greseli de incepatori cu acest tip de fata. Ei nu ii plac deloc intalnirile online, nu suporta afemeiatii si aluziile indecente si se simte jignita de comportamentul lipsit de atentie sau de respect pe care il vede in jurul ei in relatii. Si totusi nu se poate abtine sa nu viseze ca intr-o buna zi printul ei va veni sa ii castige inima.

Asa ca, pentru a o castiga, trebuie sa faci opusul a ceea ce fac ceilalti pretendenti lenesi si narcisisti. Iata cum sa te porti la prima intalnire si iata ce trebuie sa faci pentru a-i castiga afectiunea.

1. Nu intarzia.

Fata pe care o intalnesti este adorabila, cautata, curtata si iti da o sansa. Nu fi ratatul care intarzie 10 minute. De fapt, fii tipul care ajunge acolo cu cateva minute mai devreme pentru a alege masa perfecta.

Cand va sosi, te va gasi calm si relaxat si va fi usurata si impresionata.

2. Imbraca-te la patru ace.

Nu fi tipul care vine incaltat cu tenisi vechi, obositi si imbracat cu un tricou jerpelit si cu o sapca veche. Fii un barbat adevarat care poarta pantofi frumosi, o camasa eleganta si pantaloni impecabili. Si nu ar strica sa faci si un dus inainte.

3. Fii mereu atent la ea.

Cand telefonul iti vibreaza, ignora-l. Daca te uiti la telefon (sau la alte fete din restaurant), garantat nu vei mai iesi cu ea la a doua intalnire.
Ofera-i toata atentia ta. Cu greu vei gasi alte lucruri care sa o castige mai mult.

4. Nu fi zgarcit.

Primele inalniri nu trebuie sa insemne cina la restaurante exclusiviste. Creativitatea conteaza totusi, la fel ca si forta si generozitatea. Alege un loc unde iti permiti sa mergi dar care sa fie si dragut sau interesant pentru ea.

Va intalniti la cafea sau la un suc? Nicio problema, dar ai grija sa puteti servi si un aperitiv – nu o lasa sa plece flamanda. Fii un domn pana la capat si achita tu nota de plata la prima intalnire, chiar daca ea se ofera sincer sa contribuie.

Si daca chiar vrei sa fii printul ei: asigura-te ca ajunge la masina ei in siguranta sau plateste tu parcarea pentru amandoi, eventual lasa si un bacsis.

5. Ia lucrurile incet.

Iti place mult aceasta fata? Ea vrea si trebuie sa fie respectata si pretuita si va vedea semnalele de alarma atunci cand va simti ca barbatul de langa ea e interesat mai mult de corpul ei decat de sufletul ei. Gesturile de afectiune sunt in regula; daca crezi ca lucrurile merg bine, poti sa ii pui mana pe spate cand plecati de la masa, sa ii atingi bratul sau sa ii mangai parul.

Poti incerca sa vezi daca e receptiva, dar nu trece direct la sarutul frantuzesc si cu siguranta nu incerca sa o pipai. Lasa-o sa isi doreasca ea mai mult si arata-i respectul de care ti-ai dori sa se bucure sora ta mai mica atunci iese la o intalnire.

6. Poarta-te ca sa arati ca, intr-adevar, iti pasa.

Cunosti tipul asta, nu? Burlacul tipic. Poate ca e rasfatat, plin de sine, o epava emotionala, un narcisist sau poate ca doar a primit sfaturi amoroase proaste de la cineva. Tipii de genul acesta trimit mesaje fetelor la 10 noaptea pentru a le intreba daca vor sa „iasa” sau sunt atat de absorbiti de persoana lor incat asteapta trei zile inainte de a trimite un mesaj patetic de genul „Ce mai faci?”.

Daca iti place, sun-o a doua zi, spune-i ca te-ai simtit foarte bine cand ati iesit si invit-o din nou in oras. Femeilor le plac barbatii care au un plan, asa ca sugereaza-i cateva idei de distractie despre care stii ca ii vor face placere. De exemplu, ai putea sa-i sugerezi sa mergeti la un targ de arta, la un festival de mancare, la un concert sau la un nou restaurant deosebit pe care ai vrut sa-l incerci.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

nu garanteaza reusita dar mareste semnificativ numarul sanselor, asta inseamna educatie!



Publicat Acum peste 2 luni

sunt intru totul de acord!


Autentificare