8 moduri in care un barbat indragostit spune „Te iubesc”

Publicat pe 05/12/2017
0 Comentarii

Semne inconfundabile ...

Cuvintele „Te iubesc” pot insemna ceva sau pot fi lipsite de sens, in functie de comportamentul si actiunile care le insotesc.

Cand un barbat isi declara si isi arata dragostea, femeia se simte pretuita si apreciata. Cand el spune „te iubesc”, dar are un comportament neadecvat si face lucruri discutabile, femeia se va simti nesigura si se va indoi pe buna dreptate de iubirea lui.

Sa ii arati femeii speciale ca o iubesti este un mod duios si puternic de a spune „te iubesc” pentru ca asa va aparea increderea, cuvintele tale vor deveni mai puternice, iar ea se va convinge ca o iubesti.


Pentru a-i spune ca o iubesti, iata 8 moduri clasice de a-ti arata dragostea. (Doamnelor, fiti atente la ele!)

1. Fii afectuos.

A fi afectuos inseamna mai mult decat a face dragoste. Aproape oricine isi doreste atingerea umana. Cand va imbratisati, stand aproape unul de celalalt, tinandu-va de mana, sarutandu-va sau alintandu-va, va simtiti mai apropiati, legatura dintre devine mai profunda si ajungi mai usor la inima ei.

2. Sun-o fara un motiv anume.

Mesajele sunt la moda acum, astfel ca e usor sa fii tentat sa trimiti mesaje instantanee mereu.

Desi in unele situatii e de preferat sa trimiti un mesaj, e fermecator sa o suni doar ca sa ii spui ca te gandesti la ea. Nimic nu poate inlocui faptul ca persoana iubita iti poate auzi vocea si tu o poti auzi pe a ei. Vorbiti fara vreun motiv anume, fara sa va planificati.

Cand apelurile vor fi spontane, ea se va gandi la tine si va zambi mult timp dupa ce veti fi terminat de vorbit.

3. Creati-va un viitor impreuna.

Cand vorbiti despre viitor si il planificati impreuna, arati ca ea inseamna pentru tine mai mult decat o relatie pasagera.

Cand faci planuri pentru viitor diminuezi incertitudinea, o faci sa se simta in siguranta si dovedesti ca esti un barbat pe care se poate conta.


4. Da atentie femeii pe care o iubesti.

Pentru ca pretutindeni avem acces la retele de socializare, la dispozitive mobile si smartphone-uri, putem fi usor distrasi, si astfel ne e mai greu sa ne concentram atentia asupra oamenilor pe care ii iubim.

Cand persoana iubita trebuie sa iti vorbeasca sau a avut o zi proasta, opreste-te din ceea ce faci si fii prezent langa ea. Ea se va simti iubita daca vei fi acolo sa o sustii in momentul in care trece printr-un moment dificil.

Daca nu reusesti sa te opresti din ceea ce faci, spune-i cand vei putea sa ii acorzi toata atentia ta.

(Apropo – cand a avut o zi proasta, trebuie doar sa o asculti, nu sa incerci sa rezolvi ceva. Ea doar vrea sa fie ascultata. Daca iti cere sfatul, abia atunci e momentul sa i-l oferi.)

5. Include-o pe deplin in viata ta.

Daca tii femeia departe de evenimentele si oamenii din viata ta, o faci sa simta ca ti-e rusine cu ea sau ca ii ascunzi ceva.

Aceasta abordare compartimentata distruge legatura dintre voi si indeparteaza sentimentul de iubire. Pentru a-ti arata dragostea, impartaseste viata cu ea si ia-o la reuniunile de familie, la cinele cu prietenii si la evenimente de la serviciu.

6. Fa din ea (si din relatie) o prioritate.

Viata si munca pot deveni atat de incarcate incat e usor sa pierzi din vedere ce conteaza cu adevarat. In cele din urma, relatiile importante pe care le-am cultivat si care fac parte din viata noastra sunt cele care conteaza.

Daca e important pentru tine sa ai o relatie plina de dragoste reciproca cu persoana iubita, atunci arata-i ca ea e o prioritate in viata ta prin cuvintele tale, dar si prin comportament si actiuni. Impartasiti-va adevaratele ganduri si sentimente, rezolvati in loc sa evitati situatiile dificile si petreceti suficient timp impreuna.

7. Planifica din timp.

Desi este minunat sa fii spontan, trebuie sa si planifici lucrurile din timp. Daca esti mereu spontan, s-ar putea sa para ai avut alte planuri care nu au mers sau ca persoana cu care ai vrut sa faci ceva nu a fost disponibila.

Cand planifici dinainte, arati ca te gandesti la partenera ta si iti doresti sa petreci timp cu ea.

8. Fa-i curte.

Odata cu trecerea timpului, multe cupluri iau relatia ca pe ceva de la sine inteles – o cale sigura de a nu te mai simti iubit. In loc sa deveniti acel cuplu, alege sa o curtezi.

Astfel, ambii veti da tot ce puteti mai bun si va veti simti in continuare amandoi iubiti si apreciati.

Curtarea face apel la dorinta masculina a unui barbat de a initia, a reusi si a fi apreciat. In acelasi timp, face apel la dorinta unei femei de a se simti mai relaxata, astfel incat sa poata primi si sa poata raspunde pozitiv gesturilor barbatului ei. Ambii parteneri, deci si relatia lor, au de castigat din asta.

Exista un motiv pentru care aceste opt feluri de a spune „Te iubesc” au succes si trec proba timpului. Cand iti arati in mod constant dragostea pentru partenera in aceste moduri, vei crea o temelie solida de la care dragostea va putea sa prospere si sa dureze.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare