5 greseli pe care le fac cele mai multe femei atunci cand ies cu un barbat divortat

Publicat pe 04/12/2017
0 Comentarii

Invata din greselile mele!

„Vrei copii”, am intrebat eu. „Sigur ca da”, mi-a raspuns el. Si asta m-a vrajit. Da, stiam ca era divortat si ca avea doi copii, insa doar faptul ca stiam ca mai vrea copii m-a ajutat sa depasesc primul obstacol si sa vreau sa ies cu el.

Cu toate acestea, in primele 6 luni au aparut tot mai multe obstacole, lucru care a si dus la incheierea relatiei.
Faptul ca am avut o relatie cu un barbat divortat imi permite sa vorbesc din experienta si sa spun ce sa nu faci si ce greseli sa eviti cand decizi sa mergi pe un astfel de drum cu un tip divortat, mai ales daca are si copii. Iata cinci greseli pe care trebuie sa le eviti atunci cand te intalnesti cu un barbat divortat.

1. Ii ignori parerea despre copii

Asigura-te ca amandoi ganditi la fel in ce priveste lucrurile pe care vi le doriti. Chiar daca a spus ca isi mai doreste copii, mi-am dat seama la un moment dat ca lucrurile s-au schimbat dar am ignorat semnele. Avea deja doi copii si chiar daca, in prima faza, a spus ca isi doreste sa aiba copii si cu mine, am stiut ca si-a schimbat parerea dupa vreo 3 luni, simteam acest lucru, insa am ignorat semnele deoarece voiam sa ignor consecintele acestui fapt.
Mai bine e sa nu ignori situatia din capul locului (daca vrei copii cu un barbat divortat), mai ales daca el are deja copii. Punand mai multa presiune asupra lui, l-am indepartat. Pentru a nu il presa si mai mult, asigura-te ca va doriti aceleasi lucruri.

2. Te implici in relatie cat timp el inca nu a incheiat socotelile cu fosta sotie


Asigura-te ca a uitat-o pe fosta sotie si   sau stie cum sa isi gestioneze emotiile fata de ea. Simteam ca am o relatie cu amandoi. Vorbea mereu despre ea. Acest lucru provoca multa tensiune care se transfera apoi in relatia noastra, ceea ce ne-a provocat mult stres amandurora.
Pentru a evita acest lucru, el ar trebui sa lase trecutul in urma, pentru ca voi sa va puteti simti bine impreuna.

3. Avansati in relatie prea repede

Asigura-te ca relatia nu avanseaza prea repede. Incearca sa-ti dai seama daca barbatul divortat cu care te intalnesti este persoana potrivita pentru tine. Ia in calcul si alte optiuni.

Faptul ca ne-am mutat impreuna din prima luna a insemnat prea mult pentru amandoi. Mi-am asumat nu doar responsabilitatea de a ma obisnui sa locuiesc cu el, ci si de a fi prezentata copiilor lui. In plus, si-a dublat timpul petrecut cu naveta, ceea ce a adus si mai mult stres in relatia noastra.

Cred ca, daca nu ne-am fi grabit, relatia nu s-ar fi destramat atat de repede cum s-a intamplat. Amandoi am fi avut nevoie de timp pentru a ne adapta noilor noastre roluri, insa nu ne-am acordat acest timp. Nu uita sa iesi cu cineva inseamna sa te distrezi, nu sa fii serios.

4. Alegi sa fii cu cineva care se afla intr-o situatie financiara diferita

Asigura-te ca ambii aveti o situatie financiara care sa va permita sa va distrati impreuna. Pentru ca isi ajuta financiar copiii si nu castiga prea mult, posibilitatile noastre de distractie in timpul liber erau limitate. Imi doream sa calatoresc mult mai mult, asa ca atunci cand calatoream, o faceam de una singura, el avand alte obligatii financiare. Daca el calatorea cu mine, ma ofeream sa platesc eu pentru el.

Cu toate acestea, barbatii sunt barbati, asa ca el voia sa-si plateasca partea lui, iar acest lucru il frustra si, ca atare, ma frustra si pe mine faptul ca el nu putea. Daca veniturile si situatiile noastre financiare ar fi fost similare, nu am fi avut aceasta problema. Acesta este unul dintre lucrurile importante de care trebuie sa tii cont atunci cand incepi o relatie cu un barbat divortat.

5. Petreceti foarte putin timp de calitate impreuna

Asigura-te ca va faceti timp pentru relatie atunci cand sunteti impreuna. Stiu ca acest lucru ar putea sa para evident, dar ai fi surprinsa de modul in care „viata” va poate sta in cale. Mai ales daca el are copii.

Acesta a fost un mare impediment pentru noi, avand in vedere ca el lucra in schimbul de noapte si astfel ne era mai greu sa ne vedem. De asemenea, in majoritatea weekend-urilor voia sa isi vada copiii, ceea ce inseamna ca au fost weekend-uri pe care nu le-am petrecut impreuna pentru ca eu aveam alte angajamente.

Este normal ca prioritatea lui erau copiii. Nu m-as fi asteptat la altceva, dar cu siguranta a fost un impediment cand am vrut sa ne bucuram de timpul nostru petrecut impreuna. Chiar si fara copii, sa petreci timp de calitate impreuna poate fi o provocare, avand in vedere vremurile de azi.



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare