Cele doua greseli uriase pe care femeile nu realizeaza ca le fac in relatii

Publicat pe 01/12/2017
0 Comentarii

Si voi le faceti?

Exista nenumarate articole, carti si citate despre relatii si cum le putem face sa functioneze. Totusi, relatiile par a fi unul dintre cele mai delicate subiecte din viata noastra.

Scopul unei relatii cu o alta fiinta umana este sa ne simtim conectati, sa iubim si sa fim iubiti si cu siguranta sa comunicam astfel incat viata noastra sa fie implinita si sa aiba sens. Dar uneori ne simtim profund neimpliniti.
Multe dintre prietenele mele isi exprima nemultumirile legate de relatia lor, simtindu-se ranite si frustrate!

Majoritatea dintre noi nu ne dam seama ca facem doua greseli majore la nivel inconstient. Nici nu ne dam seama ca le facem, totul se intampla din cauza conditionarii noastre.

Un sfat important pentru femei referitor la relatii si pe care trebuie sa il cunoasteti este sa evitati aceste doua greseli intr-o relatie:

1. Cautati in exterior cauza frustrarii dumneavoastra

Aceasta inseamna ca majoritatea dintre noi judecam in mod constant persoanele din jurul nostru. Dam vina pe tot ce ne inconjoara, oameni sau lucruri, pentru felul in care ne simtim. Suntem conditionati in acest fel sa cautam in jurul nostru cauza si solutia conflictelor sau dificultatilor cu care ne confruntam.
Uitati-va la relatia cu partenerul vostru, unde sunteti obisnuite sa-l judecati pe celalalt pentru ca va face sa va simtiti ranite sau frustrate. Acum, schimbati situatia si priviti inspre interior pentru a va observa la nivel constient.

Puneti-va intrebarile corecte ca sa aflati exact ce nevoie se afla in spatele acestor sentimente, pentru ca aceea este cauza principala a faptului ca va simtiti ranite si frustrate. Incercati sa va intelegeti mai bine pe voi inseva si sa cautati strategii de a va satisface aceste nevoi de baza.
Acest lucru va schimba cu siguranta acea relatie romantica sau orice alta relatie romantica, pentru ca va veti judeca pe voi inseva si nu pe ceilalti.

2. Uitati ca relatia cea mai importanta din viata voastra e relatia pe care o aveti cu voi inseva

Suntem conditionati de la o varsta frageda ca e bine si frumos sa punem pe altii pe primul plan, ca trebuie sa ne traim viata prin lumea exterioara.
Dar lucrul de care nu ne dam seama este ca fiecare relatie din viata noastra ofera o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi insine. Daca doriti sa fiti iubite, intelese si respectate, trebuie sa aveti mai intai grija de voi si sa va iubiti, sa va intelegeti si sa va respectati mai intai pe voi inainte de a-i astepta de la altii sa o faca.

Multe dintre femei (si, de asemenea, unii barbati) se sacrifica pentru a multumi, a ajuta si a salva alte persoane din jurul lor, atat pe plan personal cat si profesional. Uita ca mai intai trebuie sa aiba grija de ele pentru a putea construi relatii cu altii, pornind la drum din punctul in care se iubesc, se accepta si se pretuiesc  pe ele insele in primul rand.

Daca nu va pretuiti voi inseva, cum va puteti astepta ca partenerul dvs, seful dvs. sau soacra dvs. sa va pretuiasca?

Aceste doua greseli va arata ca totul porneste de la voi. „Tu esti cea mai buna investitie a ta” este unul dintre motto-urile mele, caci totul pleaca din interior. Sper ca puteti vedea ca totul incepe cu voi, pentru ca astfel va puteti controla viata si rezultatele.

Sa nu mai aratam pe altii cu degetul pentru rezultatele din viata noastra. Nu mai faceti greseala de a cauta in jurul vostru cauzele problemelor din relatia voastra. Luati-va viata si relatiile in propriile maini.

Luati decizia sa fiti voi urmatorul vostru proiect! Nu veti regreta!



Acest articol este proprietatea matri.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Autentificare