Blog

Adevăr sau provocare

Autor CCristian
Publicat pe 16/09/2023
2 comentarii

Eu aș spune că, adevărul, este o provocare, iar provocarea, poate fi un adevăr.
Fiecare suflet are povestea lui, fiecare zâmbet are gingășia lui. Fiecare viață are frumusețea ei ! Fiecare om are jumătatea lui. Fiecare soartă, are împlinirea ei. ! Suntem "TARI", "CURAJOȘI" și "PUTERNICI", dar. oricât de mult am vrea să ascundem asta, avem nevoie de cineva care să ne îmbrățișeze, și să ne spună, "TOTUL VA FI BINE". Oamenii, se cunosc în funcție de împrejurări. Sufletele, se întâlnesc dincolo de orice împrejurare. Inima este singurul prieten adevărat. Un singur gest, poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. Dragostea, e un nu știu ce, care vine de nu știu unde, și care se sfârșește. fără să știm cum. NU înceta niciodată să zâmbești, nici măcar atunci când ești trist/ă, altfel, nu vei afla niciodată, cine s-ar fi îndrăgostit de zâmbetul tău. Noi, ne-am împărțit în două categorii: întruna sunt unii care caută, dar nu găsesc, iar în cealaltă sunt cei care găsesc, dar nu sunt mulțumiți. A iubi nu înseamnă a ne privii unul pe celălalt, ci a privii amândoi în aceiași direcție. Toți avem nevoie de dragoste, iar cei își doresc din ce în ce mai mult, vor avea tot mai puțin. Nu știu, poate vreau eu prea multe, dar mi-am format o părere, și am împărtășit-o cu voi, poate greșesc.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Renunțând să ne mai mințim singur, cred, că putem ajunge la acea armonie, cu tot ce este în jurul nostru, despre care unii, au îndrăznit să vorbească, dar puțini, sunt cei care reușesc să și audă.



Publicat Acum peste 2 luni

Da, cam asa e....Am citit blogul atunci cand l-a postat...doar ca eram ocupata cu alte chestii pe acasa si nu am mai intrat deloc pe site.

Dap, facem exercitii de rezilienta, cu fiecare zi si fiecare luna consolidam rezilienta...

Adevar? Daca le spui oamenilor adevarul in fata se supara in vecii vecilor! Amin!...

Cel mai cinstit targ este sa ne spunem noua insine adevarul si sa fim capabili sa traim cu el...Sa nu ne mintim singuri adica....

Autentificare