CCristian, 52
Arad, Romania
Punctaj: 2.14 Voturi: 7

CCristian

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 52
Zodie: Leu
Tara: Romania
Oras: Arad

Aspect fizic

Inaltime: 165
Greutate: 80
Constitutie: Cateva kg in plus
Culoarea Parului: Brunet
Culoarea ochilor: Caprui
Rasa: Caucazian (alb)

Stil

Fumator: Da
Consum alcool: Ocazional
Vegetarian: Nu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Vaduv(a)
Am copii: Nu
(Mai) vreau copii: Nu stiu

Profesional

Studii: Liceu
Statut angajat: Angajat full-time
Domeniu de activitate: Vanzari
Venit lunar (€): < 250

Personal

Religie: Ortodox
Aici pentru: Prietenie, Casatorie, Relatie
Interese: Muzica, Spiritualitate, Calculatoare / Internet, Teatru, Cinema
Descriere proprie: Sunt pline site-urile de prințese și feți-frumoși, nu pe tine te căutam, și nici nu mă pretind. Fericirea este o stare permanentă. Mai ști cum este atunci când iubești și simți că ești iubită, sau sentimentul nu îți este cunoscut.
Ieri, este istorie, mâine este un mister, astăzi, ai cel mai prețios cadou, se cheamă prezent. Sunt aici, pentru un nou început, o întâlnire cu destinul ce poate transpune dorința noastră, într-o relație unică și de lungă durată, posibilă până la D-zeu, și o stație mai sus.
Următoarea eclipsă totală de soare, vizibilă în țărișoara asta, o vom putea vedea sau nu, în funcție de condițiile atmosferice, în septembrie 2081. Nu mai e mult până atunci. Mi-ar place să o putem privi împreună, ținându-ne de mână, bucurându-ne de nenumăratele clipe, în care, imaginația și fanteziile noastre, au prins viață, ne-am redescoperit și surprins plăcut, unul pe celălalt, și asta, pentru că nu există limite, ele există doar în mintea noastră. M-ai căutat ? Ești convinsă că mai găsit ? Îndrăznește, putem merge pe același drum ținându-ne de mână, sau vom trece unul pe lângă celălalt, fără să știm asta.
Comentarii

Statistici profil
  • 905Vizualizari
  • 20/08/2023Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult