iuliualinpop76, 47
Alba Iulia, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

iuliualinpop76

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 47
Zodie: Varsator
Tara: Romania
Oras: Alba Iulia

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: Bărbatul Vărsător Îndrăgostit, în Relaţii, Iubire
ianuarie 21, 2021 Astrid Niciun comentariu
Fiind guvernat de cea mai sobră planetă, dar şi de cea mai revoluţionară, Bărbatul Vărsător are o personalitate cu totul aparte. Dacă guvernatorul Saturn îi dă acestui nativ anumite predispoziţii legate de seriozitate, perseverenţă şi răbdare, natura emisivă, yang, a Vărăstorului îl predispune pe acest nativ să manifeste toate calităţile saturniene în spre exterior, spre cei care îl înconjoară. Guvernatorul Uranus aduce în personalitatea acestui bărbat inovaţia, dorinţa de revoluţie şi reformă a tot ce este conservator, învechit şi depăşit, ceea ce poate fi contra-intuitiv având în vedere că acestea sunt tocmai printre caracteristicile de bază saturniene. Tocmai din acest motiv, personalitatea bărbatului Vărsător poate părea atât de enigmatică, şi de dificil de descifrat, pentru că el pare să nu se încadreze deloc în tipare.

Cuprins
Personalitatea Bărbatului Vărsător
Calităţi şi defecte ale Bărbatului Vărsător
Tendinţa de a se neglija pe sine
Abilităţi de comunicare
Încăpăţânarea Bărbatului Vărsător
Ce femei preferă Bărbatul Vărsător?
Femeia Independentă
Femeia Optimistă şi Prietenoasă
Femeia Comunicativă
Femeia Spontană
Femeia Originală, Autentică
Ce femei îi displac Bărbatului Vărsător?
Femeia dependentă emoţional
Femeia egoistă
Femeia care nu ştie comunica
Bărbatul Vărsător Îndrăgostit
Bărbatul Vărsător în Relaţiile de Iubire
Cum seduci Bărbatul Vărsător?
Personalitatea Bărbatului Vărsător
Spunem despre o persoană că s-a născut în zodia Vărsătorului dacă în momentul naşterii sale Soarele se afla în dreptul constelaţiei Vărsătorului. De aceea, predispoziţiile de viaţă ale acestori nativi sunt în conformitate cu energiile planetelor guvernatoare. Dacă în cazul zodiei Capricorn există un singur guvernator – planeta Saturn – pentru nativii din zodia Vărsător există şi un al doilea guvernator, planeta Uranus, care face parte din categoria zodiilor transpersonale. Energia specifică celor doi guvernatori le dau nativilor din această zodie nişte predispoziţii conform cărora se pot ghida în viaţă. Desigur, liberul arbitru este ceva cu care fiecare dintre noi se naşte. Iar aceste predispoziţii nu înseamnă că cu siguranţă un nativ dintr-o anumită zodie se va comporta exact cum a fost scris în stele.

O presidpoziţie este, în schimb, ceva ce vine intuitiv, sau din naştere, o afinitate inexplicabilă faţă de ceva anume, un talent sau o lipsă de talent, un punct forte sau un punct mai slab. Spre exemplu, pentru că în zodia Vărsător Soarele se află în Exil, bărbaţii născuţi în Vărsător sunt mai puţin preocupaţi de propria persoană. Asta poate însemna fie că sunt extrem de altruişti, fie chiar că ajung să se neglijeze. Totuşi, aceasta este doar o predispoziţie din naştere. Un bărbat conştient, care îşi înţelege lipsurile şi neajunsurile, poate învăţa să aibă grijă de propria persoană, şi să nu se consume pentru ceilalţi, chiar dacă nu îi vine în mod natural să o facă.

Mai merită menţionat faptul că energia Soarelui este cea care dă presispoziţiile sufleteşti fiecărui nativ. Însă personalitatea este mai degrabă conturată de poziţia Ascendentului în Astrograma natală, care se poate calcula dacă se cunoaşte ora exactă a naşterii, pe lângă data şi localitatea în care s-a născut o anumită persoană. Poţi citi mai multe despre Ascendentul Zodiacal în acest articol.

Calităţi şi defecte ale Bărbatului Vărsător
Caracteristicile personalităţii acestor nativi sunt date de energia Vărsătorului (yang, emisivă), de elementul Aer şi de natura fixă a zodiei Vărsător. Trebuie menţionat faptul că atunci când ne manifestă valenţele joase ale unei planete guvernatoare, un nativ are tendinţa de a manifesta defectele asociate zodiei, iar atunci când se urmează o cale spirituală şi se trăieşte o viaţă inspirată, sunt manifestate valenţele cele mai înalte ale planetelor, şi sunt trăite calităţile cele mai importante ale zodiei. Iar în marea majoritate a timpului, trăim în funcţie de valenţele medii de vibraţie ale acestor planete.

Vărsătorul fiind un semn yang, se manifestă foarte mult în exterior. Vorbeşte, comunică, face pentru cei din jur tot ceea ce poate. După cum spuneam mai sus, valenţele saturniene (răbdarea, persevereneţa, buna gestionare a timpului) sunt folosite în scopul celor din jur, sau al umanităţii per ansamblu. Spre exemplu, un bărbat Vărsător ar putea dedica mult timp şi perseverenţă studiului unui instrument muzical, pentru ca mai apoi muzica sa să încânte cât mai multă lume, sau pentru a deveni un profesor de pian sau chitară, pentru a-i învăţa pe ceilalţi. El nu va urmări să devină o vedetă, să tragă folosase egotice din munca sa perseverentă, ci va dori să o direcţioneze către folosul altora.

Tendinţa de a se neglija pe sine
Acest comportament este desigur o calitate, pentru că dă dovadă de altruism, şi se îngrijeşte de cei din jur. Totuşi, poate cădea într-o extremă în momentul în care se îngrijeşte doar de cei din jur, ,neglijând propria persoană. Acest bărbat poate avea tendinţa să fugă dintr-o parte în alta pentru a rezolva treburile altora, să se implice în multe proiecte sau acte de binefacere, şi să ajungă să nu se mai ocupe de sine, să se epuizeze sau chiar să se îmbolnăvească. La astfel de situaţii se poate ajunge şi din cauza poziţiei Soarelui în astrograma Vărsătorilor, pentru că Soarele se află în poziţia de Exil. Adică, Soarele este în punctul cel mai îndepărtat de Pământ atunci când se află în zodia Vărsător, iar nativii din această zodie beneficiază cel mai puţin de energia bunului Soare.

De aceea, ei poti întâmpina dificultăţi legate de grija pentru propria persoană. Pot să îşi neglijeze dorinţele cerute de propriul suflet pentru a sta în slujba celorlalţi. O lecţie de viaţă pentru nativii din zodia Vărsător este să înveţe de la bărbaţii Leu cum să aibă grijă de sufletul lor, să îl asculte şi să îl urmeze.

Iată câteva cărţi care i-ar putea fi de folos nativului din zodia Vărsător:

I Love Me. Cartea despre iubirea de sine
Iubeşte-te ca şi cum viaţa ta ar depinde de asta
Iubeşte şi fii iubit(ă)
Ai încredere în viaţă
Menţiune: lin****ile către aceaste cărţi sunt linknuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra una din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Abilităţi de comunicare
O altă calitate a bărbaţilor Vărsător se referă la abilităţile lor bune de comunicare. Acestea sunt date de elementul Aer care este specific acestei zodii, făcându-i pe aceşti bărbaţi buni oratori şi, în general, buni comunicatori. Defectul care poate apărea din această cauză este că pot cădea în extrema de a vorbi mult şi fără rost, iar ceea ce spun să nu aibă substanţă. Trebuie să înveţe să comunice cât mai clar, iar vorbele lor să dea dovadă de profunzime.

Încăpăţânarea Bărbatului Vărsător
Natura fixă a zodiei Vărsătorului poate părea şi ea contra-intuitivă, pentru că Vărsătorii sunt realmente inovatorii şi revoluţionarii zodiacului. Dar pentru Bărbaţii Vărsător, natura fixă nu se referă la faptul că ei nu ar face schimbări. Dimpotrivă, sunt adepţii schimbării şi ai inovaţiei. Totuşi, în cazul lor, natura fixă se manifestă prin încăpăţânarea de care dau dovadă atunci când îşi pun ceva în cap: nu se dau bătuţi până când ideea lor nu este acceptată, până când proiectul lor nu este finalizat, până când nu obţin ceea ce doresc. Totuşi, ei sunt nişte bărbaţi extrem de prietenoşi. Nu se impun cu forţa şi nici grosolan. În general, ştiu cum să fie amabili şi drăguţi, iar cei cărora le vor propune ideile şi proiectele lor, le vor primi cu deschidere – chiar dacă vor fi adesea extrem de avansate.

Ce femei preferă Bărbatul Vărsător?
Compatibilitatea în relaţiile de cuplu se poate calcula cel mai bine în funcţie de Descendentul Zodiacal. Acesta este punctul matematic care răspunde întrebărilor legate de relaţiile unu la unu, deci inclusiv relaţiile de cuplu. Totuşi. şi din caractestisticle personalităţii bărbatului Vărsător se pot deduce anumite preferinţe în materie de femei. Iată câteva dintre tipologiile de femei de care acesta este atras, sau, cel puţin, interesat.

Femeia Independentă
Vărsătorul este recunoscut pentru independeţa sa, pentru dragostea sa de libertate şi pentru nevoia de a se ocupa de proiecte şi activităţi, de a se implica. Energia saturniană îi poate da bărbatului Vărsător, ca şi bărbatului Capricorn, o nevoie de solitudine. De aceea, el are nevoie de o femeie care să aibă şi ea viaţa ei, să nu fie lipicioasă şi dependentă de bărbat. În plus, pentru acest bărbat este extrem de atrăgătoare o femeie care are propriile sale aspiraţii măreţe, propriile proiecte de care se ocupă, sau idealuri pe care le urmează. Această femeie îl inspiră şi îl fascinează, şi se bucură ştiind că atunci când nu sunt împreună, ea are timp de propriile preocupări, hobbyuri sau pasiuni.

Femeia Optimistă şi Prietenoasă
Fiind el însuşi o persoană sociabilă, îşi doreşte ca şi femeia de lângă el să fie sociabilă şi prietenoasă, optimistă, şi să vadă partea bună a lucrurilor. El poate avea o natură mai sumbră, iar de aceea, o femeie luminoasă şi bine dispusă îl va putea molipsi cu buna sa dispoziţie. De asemenea, sunt atraşi de femeile care servesc drept model pentru alţii – care îi învaţă şi în încurajează pe alţii să trăiască cât mai relaxat şi în bună dispoziţie.

Femeia Comunicativă
Fiind un semn de aer, Vărsătorului îi place să comunice. Atunci când apar probleme în cuplu, vrea să le poată discuta cu iubita. Atunci când are trăiri frumoase de iubire, vrea să le poată împărtăşi, şi vrea ca şi ea să facă la fel. O femeie care ştie să comunice îl va completa foarte bine, iar o femeie care fuge de comunicare, care este pasiv-agresivă sau care se aşteaptă ca el să îi ghicească gândurile, îl va face să dea înapoi.

Femeia Spontană
Spontaneitatea este una dintre caracteristicile Vărsătorului, şi îl încântă atunci când întâlneşte la o femeie această calitate. Îi place să fie surprins plăcut, îi place când cineva îi pregăteşte ceva neaşteptat, fie cadouri, experienţe, sau pur şi simplu mici gesturi la care nu se aşteaptă. Bărbatul Vărsător nu suportă monotonia şi rutina, de aceea o femeie care aduce tot timpul ceva nou şi spontan în relaţie îl va face să îşi păstreze mereu interesul.

Femeia Originală, Autentică
Originalitatea şi autenticitatea sunt caracteristici importante pentru Vărsător. Bărbatul născut în această zodie va fi tot timpul atras de toate noutăţile tehnologice, culturare, sau din orice domeniu. Şi în viaţa personală vrea să aibă parte de originalitate, iar o femeie care nu seamănă cu celelalte este perfectă pentru el. Nu îi plac femeile care ţin neapărat pasul cu moda, care sunt în trend sau care se mulează după anumite modele, celebrităţi sau alte personalităţi influente. Pentru bărbatul Vărsător, o femeie cu personalitate autentică străluceşte mai mult decât oricare alta.

Ce femei îi displac Bărbatului Vărsător?
Iată câteva dintre tipologiile de femei care îi displac bărbatului Vărsător:

Femeia dependentă emoţional
Bărbatul Vărsător este un bărbat independent, care îşi doreşte acelaşi lucru de la partenera sa. O femeie care are nevoie tot timpul de confirmări şi reconfirmări ale iubirii, care se aşteaptă ca el să lase totul pentru ea, sau care îi cere în mod constant validări, îl va face să obosească şi, în cele din urmă, să renunţe la relaţie. Orice încercare de a se agăţa de el va fi percepută ca o tentativă de a-i lua libertatea, iar acesta este unul dintre lucrurile pe care nu le suportă.

De asemenea, femeile care îl urmăresc constant, care îi cer socoteală şi care îl ceartă că nu le sunt mereu alături, vor fi percepute ca fiind agresive. Bărbatul Vărsător este prietenos şi lejer, iar o astfel de atitudine va fi supărătoare pentru el.

Femeia egoistă
Fiind atât de devotaţi binefacerii şi ajutorării celorlalţi, bărbaţilor născuţi în zodia Vărsător le poate fi dificil să înţeleagă cum o persoană poate fi egoistă. Dimpotrivă, el are dificultăţi în a se ocupa de propria persoană, de a face lucruri pentru confortul personal. Iar o femeie care va fi la extrema opusă, îl va lăsa indiferent, sau chiar îl va dezgusta. Preferă femeile altruiste, cărora le place să facă bine, sau cel puţin, să nu urmărească în permanenţă un interes personal.

Femeia care nu ştie comunica
Unele femei, atunci când sunt supărate şi vor să îşi pedepsească iubiţii, pur şi simplu încetează să mai vorbească cu ei. Pe unii bărbaţi, acest comportament îi determină să lupte pentru ele, să le intrebe de ce sunt supărate, să insiste, să le cumpere cadouri sau să îşi ceară iertare pentru ceva. Uneori aceste mici strategii funcţionează, dar nu şi cu bărbatul Vărsător. Acest bărbat este un bun comunicator, şi este foarte interesat de o bună comunicare, în relaţia sa de cuplu, la fel ca pe toate celelalte planuri. De aceea, o femeie care refuză să îi mai vorbească, fără a încerca să discute despre ce a supărat-o, îl va alunga pe acest bărbat.

Bărbatul Vărsător în Dragoste
Bărbatul Vărsător în Dragoste, imagine de Andrea Piacquadio via Pexels
Bărbatul Vărsător Îndrăgostit
Un prim pas pe care bărbatul Vărsător îl face atunci când se îndrăgosteşte, este să stabilească o relaţie de prietenie cu femeia care îl interesează. Relaţiile sociale şi prietenia sunt definitorii pentru caracterul său, şi adesea este uşor de plăcut de către cei din jur, pentru că este atât de agreabil. De aceea, îi poate fi uşor să intre în vorbă cu o femeie pe care o place, şi îi poate intra uşor în graţii.

Totuşi, pentru femeie situaţia poate fi confuză, deoarece s-ar putea să nu îşi poată da seama dacă acest bărbat are un interes romantic sau este doar prietenos. Aşa că un al doilea pas de urmărit este dacă încearcă sa aprofundeze relaţia de prietenie. Învârtindu-se în multe cercuri sociale, relaţiile de prietenie pe care le are ar putea fi superficiale. Dar atunci când încearcă să aprofundeze prietenia cu o femeie, acesta poate fi un semn că îşi doreşte mai mult. Dacă încearcă să fie tot timpul în preajma unei femei, dacă starea lui se schimbă în bine când e lângă ea, dacă încearcă să creeze o confexiune mai profundă decât cu alte femei – înseamnă că e îndrăgostit.

Poate căuta puncte comune – de exemplu, poate va încerca să îi trimită recomandări de muzică sau filme acestei femei, poate o va întreba despre pasiunile şi plăcerile ei, şi va încerca să o surprindă sau să o cunoască din ce în ce mai bine. Un alt semnal că ar putea fi îndrăgostit ar fi atunci când devine emotiv în preajma unei femei. Chiar dacă de obicei nu exprimă prea multe emoţii, având o alură mai rece sau chiar distantă, atunci când o femeie care i-a captat interesul este în zonă, ar putea începe să arate mai multă emotivitate.

Bărbatul Vărsător în Relaţiile de Iubire
Atunci când iubeşte, distantul Vărsător începe să se înmoaie. Începe să arate căldură şi afecţiune, să îşi dezvolte lumea emoţională şi să se bucure de iubire. În afara relaţiei de cuplu, nu îi place să i se vadă vulnerabilitatea, uneori ascunzându-se chiar şi de sine însuşi. Dar în relaţia de cuplu, atunci când este iubit şi apreciat, va începe să dea la o parte zidurile şi măştile, şi se va dedica total persoanei iubite, chiar va ajunge să se descopere.

Totuşi, să nu uităm că bărbatul Vărsător este cel mai inovator bărbat al zodiacului. De aceea, există şanse să nu fie tocmai adeptul relaţiilor de stil tradiţional. S-ar putea să fie deschis către relaţii poliamoroase, sau relaţii la distanţă, sau relaţii în care partenerii să nu locuiască împreună. Poate nu sunt adepţii căsătoriei sau nu doresc copii, poate doresc să adopte în loc să aibă proprii copii. Aceasta nu este o regulă, dar totuşi, aceşti bărbaţi pot revoluţiona până şi iubirea.

Cum seduci Bărbatul Vărsător?
Fii cât mai originală cu putinţă. Fie în ţinută, fie în abordare, fie în modul în care te comporţi. Vărăstoului nu îi place rutina şi comunul, aşa că o femeie care iese în evidenţă prin stilul său original, îi va atrage atenţia. Dar ai grjă să nu fii ostentativă, trebuie doar să fii autentică şi să îţi decoperi stilul tău propriu.

Fii, mai întâi de toate, prietena lui. Apreciază mult relaţiile de prietenie, iar acesta poate fi un bun prilej să vă cunoaşteţi şi să găsiţi puncte comune. Apropie-te de el devenindu-i o prietenă, apoi cea mai bună prietenă. Pe fondul acestei prietenii se poate apoi naşte dragostea.

Lasă-i spaţiu. Lasă-i loc pentru libertatea pe care o iubeşte atât de mult. Nu încerca să îl domini. Şi nu revărsa o avalanşă de emoţii peste el. Îi displac manifestările emoţionale vulcanice, mai ales în public, aşa că e mai bine să îl iei încet, iar când se va simţi confortabil, se va deschide şi el emoţional.

Fă-i surprize plăcute. Bărbatul Vărsător iubeşte surprizele şi originalitatea, şi va fi încântat.

Fii pozitivă şi prietenoasă. O femeie zâmbitoare, fericită şi împlinită, este magnetică pentru acest bărbat. Şi nu uita să fii independentă!Dacă îţi place să citeşti despre astrologie, îţi recomand următoarele cărţi:

Astrologie Spirituală
Saturn
Astrologie creştină
Iar pentru că Văstătorii sunt cei mai inovatori bărbaţi ai zodiacului, iată câteva cărţi care s-ar putea să îi inspire:

6 inovaţii care au făcut lumea modernă
100 de feţe ale inovaţiei
Cele 4 lentile ale inovaţiei


Menţiune: lin****ile către aceaste cărţi sunt linknuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra una din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.
Comentarii

Statistici profil
  • 51Vizualizari
  • Acum 6 oreUltima vizita
  • 17/02/2023Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult