sphinxadi, 51
Timisoara, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

sphinxadi

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 51
Zodie: Leu
Tara: Romania
Oras: Timisoara

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: I am a free spirit..either admire me from the ground,or fly with me ...but don´t ever try to catch me !
Nu cred că cineva aici este interesat de o relație serioasă!

Poate că ar trebui să fim distruși în mii de bucăți, ca apoi să ne adunăm și să fim un tot întreg. Cea mai urâtă formă de iubire – când ne construim speranțe, irosim energie, doar ca să realizăm că totul este în zadar. Inima este distrusă, iar noi ne întrebăm de ce nimic nu a ieșit așa cum ne-am dorit.

Da, de foarte multe ori greșim în dragoste. Alegem oamenii în baza lecțiilor pe care trebuie să le învețe sufletul nostru. Nu ne putem schimba atât de ușor și nu suntem capabili să corectăm ceea ce am greșit. Se poate întâmpla doar atunci când rămânem cu noi înșine și cu regretele noastre.

Poate acest lucru nu e atât de grav, trebuie să înțelegi cine ești tu, cât de mult iubești și ce dorești de la dragoste. Chiar dacă trăiești o dragoste pe care ai dori să o întorci. Dar asta nu schimbă nimic, ea cândva te-a făcut să suferi.
Comentarii

Statistici profil
  • 533Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 05/08/2019Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult