Termeni si conditii

REGULAMENT

Va rugam sa cititi cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care va punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului matri.ro.

INSCRIERE

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Matri.ro este necesara obtinerea unui nume utilizator si a unei parole. Aveti obligatia de a furniza in formularul de inscriere cateva date personale, care trebuie sa fie actuale, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii false, incompletesau inexacte ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza orice incercare curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv si contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului dumneavoastra.
Toate informatiile care va pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. Matri.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu, fara insa a oferi informatii personale de identificare.
La inscriere va asumati rapunderea asupra declararii varstei dumneavoastra, pentru utilizarea serviciilor Matri.ro fiind necesar sa aveti peste 16 ani.  Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord.
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza membrilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia, inregistrarea presupune acceptarea acestora.

CONDUITA ONLINE

Devenind membru, esti de acord ca:

-esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
-nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
-vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
-nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
-nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
-nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
-nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
-nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
-nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
-nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
-nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
-nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
-esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail admin@matri.ro.

NOTA PROPRIETARULUI

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt propietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

PREVEDERI GENERALE

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

Autentificare