Blog
blog fara poza

Poate va intereseaza

Autor miabaccardi
Publicat pe 18/03/2018
0 comentarii

Te întrebi dacă vă potriviti? 6 semne clare ale chimiei dintre două persoane! Numărul 5 este o dovadă clară!
- Compatibilitatea dintre două persoane are la bază câteva elemente cheie,ce pot fi observate la o simplă internactiune între cei doi.Atractia poate fi esentială,însă nu este singura care contează, spun psihologii.Iată care sunt cele 6 semne care demonstrează că două persoane sunt compatibile:
1. Interesele comune.Se spune că de cele mai multe ori,opusele se atrag,însă nu este întotdeauna cazul.În orice relatie trebuie să existe anumite lucruri în comun.Interesele asemănătoare îi va ajuta pe parteneri să se apropie mult mai mult.
2. Întelegerea sarcasmului.Sarcasmul mentine interesul într-o conversatie.Cu toate acestea sarcasmul este apreciat doar în momentul în care ambii parteneri înteleg contextul si abordarea. Totusi,doza de sarcasm este diferită de la persoană la persoană.
3. Cunoasterea detaliilor.În momentul în care două persoane se plac cu adevărat,încep să observe si cele mai mici detalii la persoana de lângă ei. Desi poti crede că detaliile nu prea cotează, acestea pot însemna mult pentru partenerul tău.De cele mai multe ori,detaliile mici fac diferenta si-ti demonstrează dacă persoana de lângă tine te iubeste cu adevărat sau dacă este doar ceva trecător prin viata ei.
4. Puterea de a fi constant.O chimie perfectă dintre doi oameni nu poate exista fără o dovadă în faptele de zi cu zi.Oricât de lungă ar fi relatia, doi oameni compatibili vor fi la fel de afectuosi unul cu altul,la fel de răbdători si cu o dorintă continuă de a evolua pe plan sentimental.
5. Contactul fizic.Compatibilitatea dintre două persoane nu se stabileste doar pe plan mental, ci si pe plan intim.Oricât de bine te-ai întelege cu partenerul tău,dacă nu există si compatibilitate în dormitor, relatia nu poate evolua pentru că si amorul este destul de important într-o relatie.
6. Respectul reciproc.Unul dintre cele mai importante lucruri într-o relatie de lungă durată si în care dragostea adevărată domină este respectul reciproc.Acest respect trebuie să existe încă de la primele întâlniri.
Autentificare