Blog
poza autor blog

Relaxare

Autor Flavia
Publicat pe 26/07/2020
19 comentarii

Mai este putin si trecem in luna august. Ca in fiecare an, mie nu imi ajunge vara niciodata!
Trei luni trec mult prea repede ca sa apuc sa ma bucur de vara. Cred ca am gresit tara in care m-am nascut, trebuia sa aleg una cu vara perpetua, cu plaje si mari turcoaz unde e tot timpul soare.
Voi pe unde ati colindat prin lume si unde v-ati mai intoarce de fiecare data cu placere?

https://youtube.com/watch?v=PVGoKsn83Yw
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Cand treci prin Bucuresti, iti arat personal !
Vino cu Freida si cu Trekson (3 in 1).



Publicat Acum peste 2 luni

Seherezada, sa stii ca si pe mine m-ar interesa o astfel de lista. Sunt curioasa sa vad ce locuri din Bucuresti ai remarcat si ce concerte. Poate fi si tema unui viitor blog. Ce zici? happy



Publicat Acum peste 2 luni

Flavia, nu cunosc asa bine Bucurestiul, dar , ca si alte locuri cu o lunga istorie, si Bucurestiul ascunde fel de fel de tainehappy



Publicat Acum peste 2 luni

Uitucule, sa-mi spui ce-ti place si iti fac o lista de obiective din Capitala potrivite cu gusturile tale: arhitectura, arte plastice, istorie, gastronomie, parcuri si gradini... De concerte, stai sa vedem ce-o sa mai fie, daca iesim din restrictii !



Publicat Acum peste 2 luni

Si nu numai, Freida! Calea Victoriei, Cartierul Cotroceni, zona Mantuleasa unde s-a petrecut actiunea din cartile lui Mircea Eliade si multe alte strazi pline de povesti arhitecturale uimitoare.

Noapte buna, Trekson! Noapte buna tuturor!



Publicat Acum peste 2 luni

Casa Melik..de ex..Aici patca s=a filmat "Bietul Ioanide"/

https://descopera.ro/video/17247561-casa … tianu



Publicat Acum peste 2 luni

Uneori imi place sa ma uit pe Travel la documentarele despre obiceiurile culinare din diverse tari sau regiuni. Ma relaxeaza.

Ideea este ca mintea, creierul si sufletul au nevoie de schimbarea rutinei de zi cu zi. Tot ce este altfel, intr-un mod placut, relaxeaza si incarca pozitiv.



Publicat Acum peste 2 luni

Da, Uitucule, arhitectura spune si ea o poveste frumoasa si plina de istorie. Eu n-am ajuns decat Franta si Italia pana acum (si in Bulgaria cand m-au facut pionier pe vremea lui Ceausescu.silly) ai am remarcat stilurile specifice fiecareia dintre ele.

Sa stii ca si Bucurestiul are povesti de spus daca stii unde sa le cauti. Sunt case vechi cu arhitecturi naucitoare care te fac sa te intrebi ce fel de oameni au locuit acolo si care a fost destinul lor.



Publicat Acum peste 2 luni

Am vazut de curand un filmulet facut de niste agenti de turism romani in Etiopia, depresiunea Danakil...o zona plina de revarsari de ape cu sulf...Mi-a displacut teribil aerul monden cu care s-a facut prezentarea...de tinerei cu fitze...



Publicat Acum peste 2 luni

Am vizitat in provincia Cheti, Francavilla al Mare, Pescara si inca o regiune prin zona unui port unde am mancat niste fructe de mare prajite, date prin faina.

Autentificare