Blog

Dimineti insorite

Autor Flavia
Publicat pe 21/06/2020
10 comentarii

Ati remarcat vreodata linistea diminetilor insorite de vara, aerul proaspat si racoros , ciripitul vioi al pasarilor si claritatea luminii solare? Parca nicicand nu simti mai pregnant gustul libertatii decat in timpul verii. Dimineata este partea cea mai frumoasa a zilei si se completeaza perfect cu aroma unei cafele fierbinti savurata pe indelete printre ganduri hoinare, inspirate de o energie buna.
Cum ar fi sa te trezesti in zori de zi cu imaginea muntilor plini de brazi falnici printre care se preling ultimile fuioare de ceata inainte de rasaritul deplin al soarelui?
Sau cum ar fi sa ai marea la fereastra, cu plajele aurii, intinse cat vezi cu ochii iar din valuri sa privesti minunatia rasaritul triumfator?
Daca poti sa contempli macar o parte din frumusetea lumii atunci esti cumva fericit pentru ca e mare lucru sa ai ochi pentru lucruri aparent banale dar miraculoase in acelasi timp.
Buna dimineata, lume!
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Cand se vor organiza din nou tururi ghidate te invit la unul sa mai aflam cate ceva din secretele Bucurestiului. Bine ai revenit!



Publicat Acum peste 2 luni

Calatorie placuta! wave



Publicat Acum peste 2 luni

Trekson, planuri sunt dar deocamdata raman suspendate in eter pana la noi ordine. In rest, plimbareala pe unde vad cu ochii prin Bucuresti. Sunt strazi cu parfum interbelic, cu povesti nestiute, incremenite in timp, gata sa ti se destainuie. Prin oazele de verdeata din oras si pe unde ma mai duce gandul.

Numai bunatati gatesti!



Publicat Acum peste 2 luni

Offf, m-ai lasat fara cuvinte! happy)



Publicat Acum peste 2 luni

Uitucule, defineste „bunaciune” ca sa vedem la ce rezultat ajungem. happy)



Publicat Acum peste 2 luni

Wow, ce de bunatati! tongue



Publicat Acum peste 2 luni

Retete vegetariene....

Eu azi ma gatit ceva mai banal...Dar sambata trecuta am incercat un pui marocan cu orez...Prima data in viata mea...happy



Publicat Acum peste 2 luni

happy))))) Oh, Flaviahappy



Publicat Acum peste 2 luni

Superb! Iata ce inseamna sa ai ochi pentru toate minunatiile lumii si nu te-as da pe o mie de dive (apropos de blogul anterior). winkingapplause



Publicat Acum peste 2 luni

Buna dimineata!

Imi amintesc de o vizita in Constanta, la cineva care locuia intr-un bloc la tarmul marii, la un etaj inalt...Mi s-a parut minunat sa stai pe terasa in briza marii si sa sorbi nasfarsitul marii albastre...

Imi amintesc de un sat in Austria unde am stat o vreme...Un sat cu 12 case, situat la inaltime...Drumul pana in oras dura cam 5 minute cu masina pe un drum extrem de sinuos si ingust...De pe terasa casei se vedea oraselul si cele 5 burguri....ruine din Evul Mediu...Un burg fuses facut muzeu, altul era in posesie privata, renovat, restaurat, alte ruine erau ale unei biserici de prin 1100 si ceva...in stil gotic, fara tavan...doar niste ziduri impresionante ramase golase pe o colina...In rest verde crud ametitor, iar iarna niste peisaje albe minunate...

In fundal se vedea un lant din Alpi...Niste rasarituri fantastice si niste apusuri rapitoare....

Autentificare