Blog

Razvratitu`

Autor the_second
Publicat pe 24/05/2019
2 comentarii

Asa ma simt... De ce?
Din multe... foarte multe motive. Dar si asa, undeva, candva: si paharul se umple. Deci happy simt ca trebuie sa spun asta. E nevoie sa-mi cer scuze in fata cuiva? Mneeeah... "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu`", zicea un contemporan. Eu treiesc in propria-mi piele si d`aia ma mai abtin, uneori. Dar azi. Acum... ma simt un razvratit, ca ajunsai sa scriu pe un bebesyte, alungat cu pietre, flegme si fum de la cel adevarat.
Si?
Si ce? Scopul meu e acelasi. happy Doar cu un mic sau mare plus(adaos la cunostinte) fata de data trecuta. Fac o paranteza si: (in urma cu ceva timp, pe la inceputul vietii de barbat, ca adevarat, o femeie, o necunoscuta mi-a zis un raspuns legat de perioada in care eram atunci, CEA DE DECLIN. Si anume: Perseverenta este cheia succesului! ..iar eu vin si adaug cu o vorba spusa de alta cunostinta: La cald si fierul cedeaza! Acum, toate astea cumulate m-au determinat sa ma razvratesc aici, pe un babysytersite.
Hmmm...
Va pup si va iubesc.
http://youtube.com/watch?v=nCp4HK3FZDg&a … dio=1
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

ok... se poate iubi si dupa ce va gatati razvratirea dar nu concomitent. Nu toate tonurile intelectuale ajuta asimilarea lectiilor vietii. Dar orice iubire sincera il ajuta pe barbat pe calea autocunoasterii, ...si uneori se si maturizeaza.
Femeile pasionale se nasc mature de indata ce vreun barbat apare in viata lor.



Publicat Acum peste 2 luni

happy Un pic cam abscons..e un site de babysitter?happy

Autentificare