Blog
poza autor blog

Femeile cu copii pot sa isi refaca viata cu cineva?

Autor Gabry007
Publicat pe 06/04/2023
4 comentarii

Doamnelor si domnisoarelor, astazi doresc sa deschid un subiect extrem de important pentru femeile care au copii si vor sa isi refaca viata cu un alt barbat.

Daca intri in aceasta categorie de persoana, hai sa iti spun un adevar, sansa de ati reface viata este foarte slaba si tre sa intelegi asta.

Dece zic asa? Hai sa iti spun. Daca ai facut copii cu un barbat si te-ai separat pentru ca nu te mai intelegeai cu omul, tre sa spui acest lucru la noul barbat care tre sa vina in viata ta.

Prin experiente, aceste femei au tendinta sa nu vrea sa vorbeasca de tema asta. Da cum asa, adica eu tre sa intru in viata ta, sa accept rolul de tata vitreg si nu am dreptul sa stiu ce te-a dus capul sa te separi dupa ce ai onarat acel barbat cu cun copil?

Si mergem mai departe, faptul ca aveti deja copii fa defavorizeaza, asta inseamna ca daca vreti un nou barbat trebuie sa cedati, in schimb voi aveti si mari pretentii: barbatul tre sa fie matur, responsabil, sa arate bine fizic, sa fie dispus sa intre in programul vostru, sa va inteleaga etc. Nu, nu, nu, nu, asa ceva ramane un vis. Unicul barbat care e dispus sa accepte situatia care ii propuneti are dreptul sa intre asa cum e si sa stati mute pentru ca un om a acceptat sa va ia cu bagaje.

Puneti-va in pantofii barbatului care intre in viata voastra; ce drept are el asupra copilului vostru? Are libertatea de al trata ca fiul sau? Poate sa il disciplineze fara sa aiba intai permisiunea voastra? Raspunsul e nu. Asta inseamna ca acea viata este un cosmar pentru barbat.

Intelegeti ce inseamna? Inseamna ca daca ati venit pe piata de dating cu un copil sau mai multi, tre sa acceptati orice gasiti si sa multumiti ca cineva inca se mai uita la voi.

Nu, raspunsul e nu, nu poti sa iti refaci viata dupa ce te-ai separat da tatal copilului tau. Imi pare rau, trebuia sa accepti relatia nu sa te saturi de ia in momentul in care tu ai decis sa faci un copil cu acel om.

Urmatorul barbat se uita la ce ai facut si zice: uhm, tu nu esti de familie, doar sex eventual.

Si mai e un lucru, fetelor, daca ati facut copii si va prezentati pe piata de dating cu prea multe kilograme pe voi, adios. La barbatul care ii propuneti sa intre in haosul de viata a vostru tre sa va prezentati ca un bibelou. Stiti ce inseamana sa va prezentati la un barbat cu copii, divortate si grase? Nah, nah, nah, nah, nah, nu exista asa ceva.

Deci, ca sa rezumam, fetelor si femeilor, daca nu sunteti vaduve, nu aveti nici o sansa sa va refaceti viata cu un alt barbat daca ati facut copii, acceptati realitatea.

Barbatii o sa aiba mari pretentii de la voi pentru ca sunteti intr-o pozitie de deficit.
Barbatul care tre sa decida sa intre in viata voastra o sa pretinda de la voi sa il tratati ca un erou, cu respect sa aveti grija de el, sa ii oferiti suport voi lui nu invers, sa ii faceti de mancare, sa ii calcati hainele, sa fiti o valoare adaugata in viata lui pentru ca isi complica viata pentru a sta cu voi.

Deci daca sunteti o femeie si feminista, cu copil, va sugerez sa va cumparati un catel sau o pisica si sa va preparati pentru inmormantare in singuratate.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Recitind blogul, mi-a venit in minte asa o intrebare: ce sa fac eu care nu am copii, daca dau de un barbat cu copii, chel si cu burta, care si-a parasit nevasta? Sa-l tiu eventual pentru sx?rolling on the floor



Publicat Acum peste 2 luni

Adaug un exemplu: o fosta colega de scoala generala s-a casatorit pe la 19 ani cu un barbat mai in varsta cu vreo 10 ani decat ea. A nascut doia baieti. Dupa un numar de ani au inceput sa aiba probleme , el a inceput sa consume alcool si sa se poarte mizerabil cu ea, a inceput sa fie foarte gelos, s-o loveasca. Mentionez ca amandoi erau oameni frumosi. Au divortat. El a continuat sa bea si a murit prematur din cauza alcoolului. Ea si-a gasit un prieten cu vreo 4 ani mai tanar decat ea, s-au casatorit, au crescut impreuna cei doi baieti si sunt si azi impreauna, s-au ajutat, s-au sprijinit, si se vad a fi oameni multumiti de viata lor si in ziua de azi.Baietii se inteleg foarte bine cu tatal vitreg, au crescut si si-au facut vietile lor, s-au casatorit si au si ei copii astazi.....Deci se poate.



Publicat Acum peste 2 luni

Buna ziua,

Va vad foarte afectat in acest blog. se pare ca ati avut recent o experienta.

Eu zic ca si femeile cu copii, nu numai unul, isi pot gasi un partener de viata, adesea avand si el un copil sau mai multi, de la caz la caz, Ba chiar si fara copii, dar care este dispus sa isi asume responsabilitatea de parinte. Usor nu este. E nevoie insa de determinare, flexibilitate, intelegere. Un copil este un copil si punct.

In ce va priveste, mai bine oreintati-va spre femei solo...Parerea mea.

Femeia cu copii si singura nu trebuie sa devina sclava vreunuia. Daca s-a despartit de tatal copiilor, poate ca exista si motive care nu tin de ea, de exemplu; tata iresponsabil, betiv, afemeiat, imatur etc...Caz in care, din cate stiu eu, copilul sau copiii raman in grija mamei.

Asupra femeii cu copii nu trebuia aruncat vreaun stigmat, ca nu e nici leproasa, nici bolnava de ciuma. Poate fi o persona placuta, inteligenta, calda, intelegatoare. Nu stiu, poate nu intotdeauna. Dar e femeie inainte de toate.

Maturitatea conduce la mai multa intelegere, flexibilitate, toleranta...



Publicat Acum peste 2 luni

Autentificare