Blog
poza autor blog

Femeile cu copii pot sa isi refaca viata cu cineva?

Autor Gabry007
Publicat pe 06/04/2023
1 comentarii

Doamnelor si domnisoarelor, astazi doresc sa deschid un subiect extrem de important pentru femeile care au copii si vor sa isi refaca viata cu un alt barbat.

Daca intri in aceasta categorie de persoana, hai sa iti spun un adevar, sansa de ati reface viata este foarte slaba si tre sa intelegi asta.

Dece zic asa? Hai sa iti spun. Daca ai facut copii cu un barbat si te-ai separat pentru ca nu te mai intelegeai cu omul, tre sa spui acest lucru la noul barbat care tre sa vina in viata ta.

Prin experiente, aceste femei au tendinta sa nu vrea sa vorbeasca de tema asta. Da cum asa, adica eu tre sa intru in viata ta, sa accept rolul de tata vitreg si nu am dreptul sa stiu ce te-a dus capul sa te separi dupa ce ai onarat acel barbat cu cun copil?

Si mergem mai departe, faptul ca aveti deja copii fa defavorizeaza, asta inseamna ca daca vreti un nou barbat trebuie sa cedati, in schimb voi aveti si mari pretentii: barbatul tre sa fie matur, responsabil, sa arate bine fizic, sa fie dispus sa intre in programul vostru, sa va inteleaga etc. Nu, nu, nu, nu, asa ceva ramane un vis. Unicul barbat care e dispus sa accepte situatia care ii propuneti are dreptul sa intre asa cum e si sa stati mute pentru ca un om a acceptat sa va ia cu bagaje.

Puneti-va in pantofii barbatului care intre in viata voastra; ce drept are el asupra copilului vostru? Are libertatea de al trata ca fiul sau? Poate sa il disciplineze fara sa aiba intai permisiunea voastra? Raspunsul e nu. Asta inseamna ca acea viata este un cosmar pentru barbat.

Intelegeti ce inseamna? Inseamna ca daca ati venit pe piata de dating cu un copil sau mai multi, tre sa acceptati orice gasiti si sa multumiti ca cineva inca se mai uita la voi.

Nu, raspunsul e nu, nu poti sa iti refaci viata dupa ce te-ai separat da tatal copilului tau. Imi pare rau, trebuia sa accepti relatia nu sa te saturi de ia in momentul in care tu ai decis sa faci un copil cu acel om.

Urmatorul barbat se uita la ce ai facut si zice: uhm, tu nu esti de familie, doar sex eventual.

Si mai e un lucru, fetelor, daca ati facut copii si va prezentati pe piata de dating cu prea multe kilograme pe voi, adios. La barbatul care ii propuneti sa intre in haosul de viata a vostru tre sa va prezentati ca un bibelou. Stiti ce inseamana sa va prezentati la un barbat cu copii, divortate si grase? Nah, nah, nah, nah, nah, nu exista asa ceva.

Deci, ca sa rezumam, fetelor si femeilor, daca nu sunteti vaduve, nu aveti nici o sansa sa va refaceti viata cu un alt barbat daca ati facut copii, acceptati realitatea.

Barbatii o sa aiba mari pretentii de la voi pentru ca sunteti intr-o pozitie de deficit.
Barbatul care tre sa decida sa intre in viata voastra o sa pretinda de la voi sa il tratati ca un erou, cu respect sa aveti grija de el, sa ii oferiti suport voi lui nu invers, sa ii faceti de mancare, sa ii calcati hainele, sa fiti o valoare adaugata in viata lui pentru ca isi complica viata pentru a sta cu voi.

Deci daca sunteti o femeie si feminista, cu copil, va sugerez sa va cumparati un catel sau o pisica si sa va preparati pentru inmormantare in singuratate.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Autentificare