Blog

LADY

Autor go_daddy
Publicat pe 19/02/2023
5 comentarii

În urmă cu vreo trei ani, am găsit pe stradă o cățelușă abandonată. Frumoasă foc, neagră ca pana corbului, cu urechile de-un cot, atârnând, crețe, de o parte și de alta. Cu alte cuvinte, un puiuț de cockeriță. M-am tot mirat cine și, mai ales, de ce a aruncat-o în stradă. Aveam să înțeleg foarte repede, întrucât, luând-o cu mine, a intrat în casă, s-a aruncat pe canapea și a început s-o roadă cu sârg.

Norocul ei (și al meu, bineînțeles) e că am casă cu curte , așa că locul ei a fost afară din casă, fără prea multe comentarii. Am dus-o la sterilizat, medicul i-a pus cip (și bine am făcut, deoarece, bleguța de ea, se împrietenește din prima cu oricine și, frumușică foc fiind, mi-a fost furată de două ori din fața porții și tot de două ori am recuperat-o, datorită acelui cip) și, mulțumită grației și eleganței ei de prințesă, am (re)botezat-o Lady.

Făcându-mi cont aici, în site, în mod incidental am dat peste un profil, Lady_Lady, și, aproape imediat m-a umflat râsul. Cum ar fi fost dacă soarta ar fi vrut să mă pună în legătură cu doamna respectivă și, cunoscându-ne, să-i fi spus că am un animăluț cu numele profilul dumneaei???

Tot ce îmi rămâne e să sper că nu voi fi nevoit să trec prin astfel de clipe stânjenitoare. Iar dacă, totuși, va fi să fie, nădăjduiesc ca doamna respectivă să aibă suficient de dezvoltat simțul umorului pentru a nu se supăra pe mine… Și nici pe Lady, negresa cu reflexe de antracit din curtea mea.

Căci, vorba ceea, ultima care moare e speranța, nu-i așa?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Leny, nu de furie e vorba la cățelușa mea!
De ce îți spun asta?
Pentru că, fie de revelion (când niște cretini dau cu petarde, de zici că suntem la Bahmut), fie când tună, vara, biata de ea e atât de speriată, încât e în stare să intre în casă cu ușa metalică de la intrare cu tot, bate în ea de mai-mai s-o scoată din țâțâni!

Poate alți căței sunt altfel, dar la Lady e vorba, clar, de frică....happy



Publicat Acum peste 2 luni

Simpatica poveste, știu și eu pe cineva care și - a botezat cățelușa... culmea:Kitty!"întâmplător" .... roade tot ce prinde, inclusiv gardul. Cred ca sunt furioase



Publicat Acum peste 2 luni

Cainele, cel mai bun prieten al omului...In fond, fiecare isi numeste cainele cum vrea....In Germania am dat de un cocker pe care il chema Anton...In orasul meu din Ro sunt o multime de Bobi....Cred ca tot al doilea caine de bloc, pechinez sau bichon, se numeste Bobihappy)



Publicat Acum peste 2 luni

Stai linistită, că eu am patru! Toți culeși de pe ici, de pe colo, sufletele nimănui... șI, ca supliment, două pisicuțe, toți șase fiind prieteni și contrazicând zicala cu câinele și pisica. happy



Publicat Acum peste 2 luni

Ador animalutele...Si-mi pare rau de catelusii si pisicutele abandonate...Sora-mea, avand casa cu curte foarte mare, a adunat trei maidanezi, azi strajuitori vajnici ai proprietatii...

Eu ma gandesc ca intr-o zi, cand voi putea, o sa-mi iau doi caini strasnici, pe care sa-i numesc ca pe niste razboinici: Ogeday si Geyhatuhappy Asta dupa ce am vazut serialele despre care am scrishappy Nu radetihappy

Autentificare