Blog
poza autor blog

Spoiala subțire a unei tinichele strălucitoare

Autor Brati_Slava
Publicat pe 23/01/2022
3 comentarii

Îți lua ochii în vitrină, era pe prima pagina, pe toate programele, la știri, la reclame, la media shopping!
Se vedea clar că era un gablonț și nu o bijuterie veritabilă cu toate că se agita să străluce, să ia ochii, să poarte disparat un galoș de cauciuc și un pantof de lac, să zornăie asemeni galbenilor dintr-o comoară ascunsa și răscolită (citită) de cel ce dăduse peste dânsa, in fapt peste dânsul, era doar un cufăr al Pandorei ce se dădea drept Pan D'or(a).

Dacă zornăiala exagerată avea niște note false, i le puteam atribui nestematului nostru și faptului că nu fusese self-expus decât într-o măiastră solitudine, zornăind singular asemeni sunetului unei talange la gâtul vreunei cornute scăpată și rătăcită într-o pajiște anexă a scării de bloc.

Strălucirea însă era peste zornăială, mult mai încărcată de mister și cu vino-ncoa...eee, până la un punct însă, când misterul se risipi ca norii duși de vânt.
Încă de la prima purtare, gablonțul nostru s-a dovedit a fi execrabil, o tinichea ordinară cu o spoiala ieftină ce se duse ca și când nu fuse...
Și asta nu e tot, începu și să coclească.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Tu esti barbat sau undercover, ca prea esti pornit?! e un site de socializare până la urmă, un site matrimonial, ar trebui sa-ti cauti mândruță, nu să ți-o tot cauți cu sfeșnicul, si chiar daca, nimeni nu-ti va lumina sufletul plin de venin dacă produsul asa e din fabrică, brut!! cool



Publicat Acum peste 2 luni

Nenea Freidu pare o ridicola reincarnare a lui Freud. De-a dreptul caricatural.



Publicat Acum peste 2 luni

"spoiala groasa a tinchelelor" ... naiba stie ce-or fi alea "tinchele"...
Ortografia bate gramatica si are soricul mai gros. Pe princiupiul imitatiei, strat peste strat, asemenea lui nenea Freidu pe cand scria mascari despre sine insusi deghizat in fustita roz cu buline albastre.

Autentificare