Blog

Sare, piper si putina boia

Autor Seherezada
Publicat pe 13/12/2020
9 comentarii

Bine, sanatosi ? Gust si miros aveti ?
Mi-ati simtit lipsa ? (fluturari de degete spre cei care spun ca da)
Uite, am revenit !
Am rasfoit putin sectiunea asta destul de trista, cu cititori plictisiti (sau inexistenti).
Citesc eu cat citesc si la un moment dat, dau peste o marturisire (involuntara - banuiesc) a cuiva care vede viata in tonuri de gri, cenusiu, sur si... (n-am sa spun ultimul cuvant, pentru ca am vazut ca duce la adevarate acuzatii de rasism).
Zice acolo persoana despre diversele dezamagiri traite si include in lista o pozitie cel putin curioasa, pentru acest site : "dupa o discutie in contradictoriu cu partenerul si copilul".
Stiam eu ca sunt multi oameni casatoriti pe acest site, dar chiar sa vina si sa marturiseasca asa, de-a dreptul, fara jena ?
O mica scapare, desigur !
Acuma, ma intreb ce sperante isi fac, oare, asemenea oameni casatoriti, nefericiti, dezamagiti... ?
Ca o sa se indragosteasca brusc cineva de ei, ca acea persoana va fi un zeu/ o zana, care sa le ofere o asemenea viata de huzur, incat ei sa decida sa se "sacrifice" si sa-l lase pe actualul partener care le provoaca toata prezenta nefericire... ?
Lasitate - la superlativ !
Mai sunt si copiii - sa stiti ca imi pare sincer rau de bietii omuleti implicati, care cresc intr-o familie unde iubirea este simulata/ de ochii lumii, care simt cum raceala se infiltreaza, pe zi ce trece, intre parinti...

Cei care se declara crestini isi rateaza, astfel, pana si eternitatea: pacatul cu privirea sau cu gandul se aduna si el la catastif, este trecut pe raboj.
Bine, poate ca nu sunt crestini - si nu le pasa unde vor "ateriza" la destinatia finala.
Bineinteles, pentru bucurestenii care sufera de lipsa de caldura, este posibil ca versiunea cu "un subsol fierbinte" sa para chiar ademenitoare.

Concluzia: dupa niste ani de casnicie, unii nu prea mai vor sa se chinuie, dar nici nu sunt capabili sa evadeze din relatia ratata, fara garantii solide de propasire si stabilitate !
Se poate si mai rau ?
Evident ca da ! - am pus o imagine ilustrativa. Sunt unii care triseaza, de la bun inceput, nu dupa ani de "cazne".

Bine le mai spunea fratele Eminescu: "Totusi, este trist in lume !"
Are cineva un banc bun, sa mai destinda atmosfera ?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Sa stiti, dragilor, ca eu nu am sters mesajele "papusicii dulci", dupa cum se autointitulase. Probabil - de teama sa nu fie identificat(a), si-a luat iute talpasita. Vorba aia: drum bun, cale batuta ! Si fiti vigilenti, in continuare !



Publicat Acum peste 2 luni

Usturoi se foloseste cand ai de-a face cu vampiri, spun basmele romanesti.
Nici nu stiam ca o sa dau peste asemenea ciudatenii aici, pe site !
De fapt, bine ca am sosit, am mai animat atmosfera.
Altfel, ramaneai singura si abatuta (sau singur si abatut - daca ar fi sa ma iau dupa ce mi-a soptit mie o viorea/ un viorel)

Nu stiu la ce-ti ajuta iluziile olfactive: vezi, poate s-a ars ce fierbeai tu in cratita/ ceaun...
Dar Freida, nu te ingrijora: sa ai miros e bine, in 2020 !



Publicat Acum peste 2 luni

Parca intelesesem ca iti place usturoiul... Nu prea merge cu zahar, dar "de gustibus..." !



Publicat Acum peste 2 luni

Freida, vorbeste in numele tau, papusica !
Eu am primit, deja, mesaje - pentru care multumesc celor care s-au ostenit sa ma salute !



Publicat Acum peste 2 luni

Cred ca cel mai intens condiment din blogul asta e usturoiul...

yawnyawnsleepysleepy



Publicat Acum peste 2 luni

Pai, sa te decizi, te rog !
Primo: sari la jugulara mea, sustinand ca vin cu sticlute pline cu STL si alte prostii.
Secundo: esti de acord cu ideile mele. (Deci, imprumuti niscaiva STL si tu...)

Tu nu vezi ca, de cand scrii bloguri, vorbesti mai mult singurica ? Mai era un uituc care te baga in seama, mai era un domn nu mai stiu cum il chema, mai ai acum o interlocutoare cu care nu te poti antrena intr-un dialog spumos, pentru ca iti da dreptate de frica sa nu fie respinsa de pe sectiunea blog...
Hai, recunoaste, tu te numeri printre cei care chiar mi-au simtit lipsa. Parca si vad o Sandra Bullock dansand si alintandu-se: "You think I'm gorgeous... You want to kiss me... You want to hug me... "



Publicat Acum peste 2 luni

Am sa le las celor care se pricep la sticlute sansa sa ne povesteasca ce si cum. Pe mine, nu ma intereseaza subiectul pomenit de tine. Eu am spus doar ce parere minunata am despre casatoritii prezenti pe site-uri matrimoniale, in speranta ca o sa-si rezolve problemele din casnicie. De cand sa trisezi virtual fata de partenerul nepotrivit de acasa e o virtute ? Chiar ti-ai dori asa ceva: sa vina unul casatorit, sa te tenteze cu povesti mincinoase si sa afli adevarul mai tarziu ? Spune drept: nu ti s-ar intoarce stomacul de scarba, fata de asemenea exemplar jalnic al speciei umane ? Dom'ne, o viata avem ! Daca alegem sa ne-o petrecem in minciuna, suntem demni de dispret. Asta e parerea mea ! Cine are coloana vertebrala va alege varianta dura a despartirii: decat intr-o relatie subreda si plina de ura si de minciuna, mai bine - singur !



Publicat Acum peste 2 luni

Vai, Freida, cum sa nu... Daca ai fi avut amabilitatea sa rasfoiesti blogurile scrise de mine, ai fi observat. Dar se pare ca mai mult scrii, decat citesti. happy



Publicat Acum peste 2 luni

Puteai sa-i spui la blog altfel, mai exact "sticluta cu otrava"..

Autentificare