Blog

TOP: Cel mai frumos/ straniu/ dorit/... dar de Craciun

Autor Seherezada
Publicat pe 20/12/2017
2 comentarii

Am promis povesti. De data asta, am sa aleg povesti adevarate.
Sunt curioasa sa aflu care a fost cel mai frumos/ straniu/ dorit... dar primit de Craciun, de fiecare din voi in parte. (Sper sa reusiti sa comentati direct, dar, daca nu izbutiti, astept mesaj privat si am sa adaug eu povestea voastra.)

Cu ani in urma, imi povestea un bun prieten cum primise el, in copilarie (avea cam 4 ani) o frumusete de sanie, pe care si-o dorise atat de mult, incat intr-o clipa de neatentie a parintilor, a zbughit-o afara cu sania, noaptea, in curtea casei, ca sa o incerce. O fi fost cam 8 ceasul, dar se intunecase si ningea, pe un vant taios, cu rabufniri de viscol.
L-au gasit ai lui peste vreo jumatate de ora, rebegit de frig, calare pe sanie, l-au luat pe brate, ca nu mai reusea sa mearga normal si au urmat cateva zile de stat in pat, cu febra... Dar cu gandul la sanius!

Acum niste ani, am intrebat-o pe mama ce vrea sa-i aduca Mos Craciun. Cand am auzit raspunsul, era sa cad din picioare (pe pariu ca n-o sa ghiceasca nimeni). A raspuns, calma si sigura pe ea: "loc de veci". Eu am inghetat, ca nici prin gand nu-mi trecuse una ca asta. Dar i-am respectat dorinta - slava Domnului, locul e inca "virgin", dar actele au fost facute!

Cel mai dorit dar de Craciun n-o sa ma apuc sa-l declar in gura mare - ca nu se mai implineste si ar fi pacat. Banuiesc ca mai toata lumea de pe site (ma refer la cei cu adevarat singuri) are o banuiala.

Deocamdata, ma duc sa repet niste poezii, cantecele... De cuminte, am fost tare cuminte.
Stie Mosu' !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Sa vorbesti cu Mosu'. La ce experienta are, te invata si cum sa repari o poveste de iubire. Daca ai fost cuminte...
In mod ciudat, nu-mi amintesc ce dar am primit eu, dar stiu sigur cat s-au bucurat cei care au primit dar din partea mea. In special, când am realizat eu darul respectiv.



Publicat Acum peste 2 luni

Cel mai frumos dar de Craciun (ma rog, sosit ceva mai devreme, in urma cu vreo 3 ani) a fost o iubire.
Dar, ca multe alte daruri, dupa entuziasmul si incantarea initiala, dupa un timp s-a defectat si "jucaria" mi-a fost aruncata la gunoi, inainte de a putea sa descopar defectul ce i-a fost fatal, astfel incat nu am avut posibilitatea sa o repar, desi am indemanarea sa repar cam orice...

Autentificare