Blog

Tu ce faci de CORONA asta ?

Autor Seherezada
Publicat pe 05/03/2020
2 comentarii

Eu sunt asigurata.

Am o punga de musli (bun, cu tot felul de fructe deshidratate), o gramada de ceaiuri (de la tei - la fructe de padure, ba chiar si unele exotice), o multime de carti (nu din alea cu care dai pasiente - desi, am si un pachet din alea, cu tot cu JOKERii aferenti...).
N-am facut (inca) stoc de hartie igienica, dar mai am ceva timp, pana la paroxism, pana erupe criza totala (cel putin, asa sper: ca mai am ceva timp...).

Cel mai tare o sa-mi placa sa ma plimb, de una singura, ore intregi, pe strazile pustii, prin parcuri... - cat timp iepurasii inspaimantati vor sta prin case, sa se uite la emisiuni cultural-educative de tipul iUmor (BEEP-BEEP-BEEP - acesta fiind sunetul care ajunge si la mine, pe durata emisiunii, cand vizioneaza vecinii mei...).

O sa fie distractiv. Mai ales, ca o sa aflu si cine a luat alea 14 kg de fasole. Dupa zgomot o sa-mi dau seama. Fasolea e o planta... muzicala, cum spunea un profesor de-al meu.
O sa fie "macel" ! Abia astept - o sa ma distrez pe cinste (eu am si umor negru, in dotare).

Va urez tuturor sa fiti feriti de rele si sa petreceti la domiciliu un concediu CORONA cat mai relaxant !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

As mai adauga ca sper sincer ca aceasta CORONA sa nu devina un soi de "aniversare" anuala....



Publicat Acum peste 2 luni

Ah, Seherezada,am citit undeva ca un virusolog german a postulat ca femeile sunt mai rezistente la Covidul asta...Al naibii de virus misandrin...Deci, fii fara grijahappy

Autentificare