Blog

Weekend de exceptie !

Autor Seherezada
Publicat pe 13/07/2019
4 comentarii

Asta e urarea mea, pentru toti cei care citesc acest blog !
Va urez sa va relaxati, sa faceti tot ce va place si sa gasiti motive de bucurie in tot ce va inconjoara !

Daca ar fi sa alcatuiesc o lista cu tot ce-mi place mie, mi-ar trebui spatiu cam pentru doua bloguri. Sa incerc sa scurtez povestea...

Imi place sa citesc. Stiu ca viata moderna si super-palpitanta ne-a mai scurtat din timpul alocat lecturii, dar ma regasesc citind. Este atat de placut sentimentul ca pornesti intr-o calatorie unde vei intalni oameni noi, alaturi de care vei zambi, te vei ingrijora, iti vei face planuri si vei cauta sa la implinesti.

Imi place muzica. Si sa ascult si sa fredonez - de la muzica usoara, pana la jazz, de la hituri pop pana la muzica clasica.

Problemele de logica, enigmele - cu cat mai grele, cu atat le gasesc si mai interesante. Dezleg rebus cu mare placere !

Pentru ca sunt pasionata si de turism (unul dintre domeniile mele preferate), am o pagina de specialitate pe Internet si ma bucur ca multa lume o considera interesanta.

Fotografiez de toate - dar imi plac norii, in mod deosebit. Chiar ma gandeam ca, daca as avea libertatea de a alege, poate ca mi-ar placea sa incerc experienta - data viitoare, daca voi nimeri tot pe Terra ! Lumea vazuta de sus are mai mult farmec (si mult mai putina incrancenare), ca aicea...

Si sa gatesc imi place - dar cel mai amuzant e sa gatesti in doi. Celor care n-au incercat inca, le recomand calduros sa nu ezite, daca au ocazia.

Plimbarile pe jos, in parc - mai ales, cand ai cu cine sa conversezi... Ce bucurie !

Am cateva muzee preferate si ma bucur ca am izbutit sa "contaminez" cu pasiunea mea o multime de oameni, care nu stiau cate splendori se afla chiar sub nasul lor. Ma minunez de toti cei care se inghesuie, de Noaptea Alba a Muzeelor - la Palatul Regal, de exemplu, ca sa vada Muzeul National de Arta gratis. Sunt absolut convinsa ca niciunul dintre cei care petrec ore intregi la coada, nu are habar ca muzeul acela are douasprezece zile pe an cu vizitare gratuita: fiecare prima zi de miercuri din fiecare luna.
Urmatoarea va fi 7 august si o sa merg cu un grup de colege, care au aflat tot de la mine secretul. Dupa ce le-am dus la Banca Nationala a Romaniei, s-au convins ca orasul acesta - atat de blamat, atat de oropsit, atat de nedreptatit - are locuri absolut exceptionale.
Pasiuni ar mai fi, dar ma grabesc. Astept sa vad ce idei aveti voi, de petrecere a timpului liber, la sfarsit de saptamana.

Un weekend relaxant si plin de bucurie, tuturor !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Multumesc si eu de urare, Freida!



Publicat Acum peste 2 luni

Buna din nouhappy

La mine timpul liber era nu neaparat pe weekenduri...Am incercat sa imi folosesc cat mai constructiv..si mie imi plac diverse lucruri si imi folosesc timpul liber la modul aacesta: acolo unde sunt la un moment dat sau la alt moment dat, incerc sa vad tot ce se poate vedea si sa invat tot ce se poate invata...poate a doua oara nu voi mai ateriza pe acolo...

Am intrat tarziu pt acest blog, dar macar iti urez o saptamana placuta si o duminica placuta, atata cat a mai ramashappy



Publicat Acum peste 2 luni

Abia acum, m-am lamurit la ce fel de crime te refereai, in comentariul la celalalt blog.
"Crimele" din jocurile virtuale nu se pun la socoteala. Daca te simti criminal, ia o pauza de la impuscaturi si sange pe ecran - si joaca si tu ceva mai pasnic (mahjong, sudoku, puzzle...).



Publicat Acum peste 2 luni

Multumesc, la randul meu, Uitucule ! Chiar am avut o zi tare placuta azi.
Da, DorD2 - avantajul tau ! In curtea blocului, nu este asa de placut ca in curtea personala. Asa ca prefer parcul !

Autentificare