Blog

Tachinez, Zorro - strasnic, tachinez !

Autor Seherezada
Publicat pe 09/07/2019
1 comentarii

Daca-i bal, bal sa fie ! De poveste...
Cu de toate (si cu... "de toti"winking: vin, pe rand si Cracanel si Nae Pristanda si Zoe si Farfuridi si Didina - ba mi se pare ca l-am zarit chiar si pe domnul Goe, ascuns pe undeva... In costum de Zorro (ca de "mariner" nu mai e la moda), ca sa fure inimile "la cucoane".
Vin la bal, pe inserate, ca sa flirteze. Dar flirtul este o arta, pe care - din pacate - sistemul modern de invatamant nu a catadicsit sa o cuprinda in programa obligatorie. Si (tot - din pacate) nici lecturile scolare nu mai sunt nici ele bogate precum odinioara.
Creierasele unora se odihnesc, dinainte de a obosi.

Sa revin la flirt, asadar si sa-l analizam in mod stiintific (cum am observat eu ca prefera comentatorii sectiunii blog)!

Exista - zic specialistii americani - cinci tipuri de flirt, mari si late:

1 - traditional (barbatul face primul pas, iar femeia il studiaza, fara sa para ca o face) - metoda pentru "ladies and gentlemen" - o apropiere usoara, la inceput, care creste treptat, cu acceptul ambilor interlocutori.
Daca unul nu doreste sa continue, celalalt nu forteaza nota !

2 - fizic (cu imbratisari, atingeri fizice "intamplatoare", un masaj facut in treacat - dar, in dialogul pe ecran, nici ca poate fi vorba de asa ceva); stil potrivit persoanelor cu mult tupeu si care isi cauta partener(a) pentru o noapte fierbinte...

3 - sincer (cam 30% dintre americani, pe asta se bazeaza);
Iti manifesti din plin interesul fata de persoana cu care vorbesti si lasi sa se inteleaga ca ai asteptari din ce in ce mai mari ca relatia sa devina una serioasa. Asculti atent, sustii dialogul, pui intrebari ajutatoare...

4 - jucaus sau de amuzament (atentie la mani****torii cei mai abili) - aici, totul pare in gluma. Oamenii se distreaza, pur si simplu, fara sa para ca au intentii legate de o relatie mai profunda (de fapt, nici nu au), iar dialogul contine unele conotatii sexuale bine mascate sub o cascada de vorbe simpatice. Si cand colo... Radem, glumim... ("dar nu parasim incinta" - bun banc, sper ca il stiti; daca nu, o sa vi-l spun mai incolo, peste vreo 50 de bloguri, ca tocmai ati auzit poanta...); stil care pare extrem de cald si inofensiv, dar care poate duce la multe batai de cap, pentru victime...
Da, este stilul care face cele mai multe victime (caci persoanele naive sunt pe placul mani****torilor) !
Multi dintre cei casatoriti (prezenti, din plin, pe site-urile de matrimoniale) sunt tare jucausi.
si
5 - politicos (usor mai retinut); este stilul ce se potriveste oamenilor care nu se grabesc sa atace teme incomode - mai cu seama, cu persoane necunoscute. Discutii fara tenta sexuala.

Va dati seama cum ar suna sa tachinezi in stil fizic o persoana care prefera stilul politicos (firi complet opuse). Politicosul o s-o ia la goana, la prima atingere !
Sau cum ar fi sa te arati sincer fata de un mani****tor "jucaus", sa-ti deschizi inima si sa povestesti ceva serios, din viata ta, unuia care nu da nici doua parale pe ce simti tu sau oricine altcineva de pe site (adica, de pe ORICE site - ca doar nu sta degeaba...)... Tu crezi ca omul te asculta si ca ii pasa de tine, iar acesta - ca sa nu adoarma, de plictiseala - mai abordeaza inca trei persoane si din cand in cand, mai greseste fereastra in care tasteaza, de te trezesti cu replici neasteptate (pe care mani****torul chiar va incerca sa le justifice... Culmea tupeului !)
Iar in camera invecinata, nevasta jucausului doarme linistita - cat timp mai lucreaza barbatelul ei la rapoartele care "...trebuie predate pana maine, mama... Stii cum e sefu: necrutator !" Acelasi sef care il trimite pe neasteptate in delegatii, il tine peste program si nu ii plateste orele suplimentare... Ce viata grea au si mani****torii astia, zau asa !
Atentie ! Jucausul se poate juca de-a ce vrea: poate parea chiar sincer, pe alocuri.

Acuma, ca sunteti pusi in garda ("En garde !"winking, o sa stiti repede in ce stil se incadreaza jucausul sau sincer interesatul care o sa vi se adreseze. Indiferent ce sex are !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Probabil, am descoperi adevarul prin metode empirice. Dar riscul de a pati ceva rau ar fi ceva mai mare.
Daca tot exista cercetari in domeniu, sa ne bucuram de rezultatele lor si sa invatam din greselile altora !

Autentificare