Blog

Cele mai amuzante anunturi matrimoniale

Autor Seherezada
Publicat pe 07/07/2019
4 comentarii

Am sa fac o selectie, pentru ca sunt multe izbutite.
Mentionez ca aceste anunturi au aparut in presa - si nu aici, pe site...

1. Medic caut femeie cu o reala frumusete interioara. Rog trimiteti radiografie la adresa de mail...
2. Echilibrat din punct de vedere financiar, doresc sa ne cunoastem. Suna-ma tu cu nr. ascuns sa ne vedem - ca mie mi-au taiat telefonul...
3. Intelectual cu vila caut gospodina cu aspirator functional.
4. Domn pensionar, simpatic, bun la suflet, cu mici probleme de sanatate, caut o doamna similara, care sa faca o coliva buna.
5. Bla bla bla... vrei sa bla bla bla cu mine ?

Ce deosebire fata de barbatii de altadata... Ia cititi aici: https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/f … .html
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Nu-i bai. Si sa stii ca mai suntem cativa care am facut armata pe aicea. Dar asta nu inseamna ca suntem criminali. Doar nu porneam la atac, pe meleaguri straine. Ne-am fi protejat tara, le nevoie (iar asta ar fi fost "legitima aparare"winking.
Pe de alta parte, de cand am invatat eu despre minele anti-personal, s-a ocupat Lady D. sa le... anihileze.
Si bine a facut - erau ingrozitoare si multi civili si militari au ramas mutilati cumplit, din cauza lor.



Publicat Acum peste 2 luni

Daca ne referim la crime asupra fiintelor umane, eu nu sunt criminal ! Sper ca nici tu, Uitucule !

Muste, tantari, gandaci, paianjeni, molii... - mda, insecte din astea am mai casapit, de-a lungul vietii. Si nu regret deloc ! Cum le prind, cum le fac felul.
Am reusit cu zbarnaitoarele acelea verzi (care erau destul de multe, anul trecut) sa cad la pace: le cuprindeam usurel in pumn, fara sa le strivesc (caci emana un miros dulceag si teribil de neplacut pentru mine) si le dadeam drumul pe fereastra, sa necajeasca pe altcineva. Daca nu se simt in pericol, nu reactioneaza, asa ca am avut parte de o situatie "win-win" (adica, in avantajul ambelor parti).



Publicat Acum peste 2 luni

Nu orice om, Uitucule ! (Uite, ca il contrazic pe Gica Hagi.)
Ce ne facem cu criminalii in serie - cu un Stalin, cu un Hitler, cu un Mengele, cu un Mao Tzedong - si avem si noi exemple, chiar in curtea noastra... ?



Publicat Acum peste 2 luni

Si in Bucuresti, avem reclame interesante (pentru cei de la oras, cred...). Recent, atarnasera pe la kilometrul zero (in buricul targului) o reclama uriasa pentru sunca, cu imaginea unei principese celebre. Pana acum, sunca era de porc, de curcan, de pui, de vita. Acum e Sunca Sissi. Ma intrebam ce vor crede cei din casele regale europene, de un asa "afront". O si vedeam pe Inaltimea Sa, scotandu-si manusa, privind cu lornionul, tinand delicat feliuta de sunca, adulmecand-o cu pofta si degustand... Eeee... Ce vremuri !

Autentificare