Blog

Caut "iglu de apartament" (cu sau fara eschimos)

Autor Seherezada
Publicat pe 02/07/2019
1 comentarii

E tot ce vreau, asta seara: un iglu mic si cochet, sa incapa in apartament si sa fie dotat cu instalatie frigorifica civilizata, ca nu vreau sa-mi inund vecinii prin topire brusca si neautorizata !
Daca vine cu eschimos la pachet, e in regula: ii dau si lui niste pepene, ca s-o fi saturat de peste cu strontiu, pescuit proaspat din ocean si de foca afumata cu nu stiu ce izotopi, la fel de periculosi... Zici ca sunt toate produse la centrala nucleara !
***
Sa nu uit: multumesc, pe aceasta cale, primariei mun. B, care mi-a daruit experienta unica de a circula, astazi, la 48-50 gr. Celsius - in asa fel, incat la coborarea din autobuz, am zis ca, afara, e chiar... racoare placuta ! (Daca stau bine si ma gandesc, nici cand am avut febra in copilarie, nu am atins vreodata asemenea record personal !)
Ma invidiau toti lesinatii de caldura care abia se tarau pe trotuare , pentru ca eu imi reveneam si ma simteam excelent (prin comparatie cu ceea ce traisem inainte) !
De aceea, revin si zic:
- Multumesc Primariei care m-a facut sa ma simt asa de bine pe strazile orasului incins de caldura ! Ingenioasa metoda ! Tineti-o tot asa !
Am carat pepenele de la piata, cu entuziasm, in timp ce altora li se parea grea o frunza de salata !
Acum, daca gasesc si iglu, o sa fiu un om fericit.
Simt eu ca fericirea mea are mare legatura cu acest iglu.
Daca nu vi se pare rezonabila ideea, reveniti la paragraful cu circulatia in mijloacele de transport STB la 48-50 de grade...

Sper ca ziua voastra a inclus experiente mai putin traumatizante si urez ca, maine, sa avem, cu totii, o zi mai racoroasa !

P.S. Ursul din poza nu-l vreau, n-am luat atatia pepeni... Daca il vrea cineva, i-l dau gratis !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Uitucule, multe se pot face... Totul este doar sa vrem !
Sper sa gasesc ceea ce caut. Dau de stire, daca mai sunt doritori !

Autentificare