Blog

Cum era sa devin eu mai bogata ca surorile Kardashian

Autor Seherezada
Publicat pe 13/08/2018
3 comentarii

Tocmai am ratat o imbogatire extraordinara. Peste noapte ! Ceva miraculos !

Am primit un mesaj de la o... doamna "care se teme de Dumnezeu si are o inima buna de ingrijire pentru altii din viata mea [o fi asistenta] si in momentul in care sunt admis la spital pe moarte suferind de leucemie de cancer [se pare ca are o forma mai grava ca de obicei, un "cancer de cancer"] si doctorul meu mi-a spus ca nu voi dura prea mult ["toti ne ducem", spunea bunica mea] și am decis să-mi donez fondurile pentru o persoană responsabilă ca tine [e bine ca si-a dat seama ca sunt responsabila, inseamna ca am scris corect profilul...] , care îmi va folosi personal fondul [cum sa nu, mamaie - zi repede de ce suma e vorba, ca sa incep sa exersez zerourile respective pentru cecuri....] și, de asemenea, să mă ajute pentru o donație de caritate a orfelinatului cu o parte din fond [dam si la orfelinat, nicio problema...], pentru că nu ai nici un copil [stai asa: eu sau ea?; cred ca de ea e vorba...] care să moștenească banii de la bancă când mor, răspunde-mi cu amabilitate urgent la adresa de contact privată de la (blessingpaul....@hotmail.com) pentru mai multă conservare [la conserve ma pricep, imi plac castravetii in otet si gogosarii cu struguri....] și mă voi întoarce la tine cu mai multe detalii de explicație despre mine și despre modul în care veți primi fondurile mele. "

Cum am ratat ?
Simplu: pentru ca nu am de gand sa-i raspund acestui nigerian deghizat in mamaie muribunda, nu am de gand sa-i transmit date personale, nr. de cont in banca etc....
Imi aduc aminte de personajul Ostap Bender din "Douasprezece scaune" care vocifera naprasnic: "Ce tot vrei? Si cheia de la casa de bani?..."

Mai bine, ma descurc cu ce obtin din munca cinstita. Mamaia asta nigeriana pare lovita de alte boli: lacomie, minciuna,...
Mamaie, uite, ca sunt fata buna, iti trimit eu in privat niste adrese... Incearca acolo, ia-le toti banii si doneaza matale orfanilor cat te lasa inima.
Dar, mai intai, sa nu uiti sa platesti consultatia la doctor. Chit ca ai asigurare ! Asa se face, pe la noi...
Multa sanatate !

P.S. Nu va lasati pacaliti de vicleana asta de mamaie ladyblez: e mai sireata ca o vulpe. Nu are alte conturi, in afara de ale voastre, pe care incearca sa le goleasca... Si sa fiti siguri ca n-o sa doneze o para chioara nimanui !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Sir, suntem coplesite ! Doar ca trebuie sa va precizati alegerea...



Publicat Acum peste 2 luni

Va multumesc, Lady ! Sunteti o Lady, cu adevarat !
Partea interesanta este daca avem si vreun Sir pe site.
Un sir [shir] de Sir... Unul si unul ! (tin unul, va las unul... ca si eu sunt tot o Lady...).



Publicat Acum peste 2 luni

applause
Frumos scris !

Autentificare