Blog

Jocuri pe calculator

Autor Seherezada
Publicat pe 26/07/2018
1 comentarii

Dupa o matura chibzuinta, am ajuns la o concluzie: cei prezenti pe matri.ro sunt dependenti de jocurile pe calculator (afirmatie valabila - daca nu pentru toata lumea - macar pentru 80% dintre cei care citesc aceste randuri).

Regulile le fixeaza fiecare, dupa cum il taie capul.
Unii puncteaza cu povesti triste, induiosatoare, care misca si pietrele, darmite un suflet sensibil de om singur. 1-0
Altii incearca sa epateze cu ultimele calatorii in strainatate (fara sa povesteasca si despre capsunile culese de ei pe acolo, ci doar despre vreme, oameni, locuri...). 0 - 1
Am intalnit un domn care incerca sa-mi starneasca interesul cu imagini din curtea casei de la tara. Niste ziduri de cetate, de peste 2 m inaltime. Pompase beton de jur imprejur, cimentase tot ce se putea cimenta. Nu ramasese loc de o floare, nici macar de o buruiana.
El - mandru: "Vezi ce gard am? Daca vreau, fac plaja nud in curtea mea !" Fa plaja, nene, sanatos...
Recunosc ca mi-a trecut un gand sugubat prin minte: ce te faci daca ti se face rau in curtea aia, unde nu te stie nici vantu' - nici pamantu' ? Te gasesc vecinii mult prea tarziu...
2 - 0 (de la doi metri, la orizontala).

Altii te rasfata cu poza animalutului preferat. Interesant, dar si riscant.
Tu ai pisica, dar cel/ cea cu care vorbesti poate e alergic/a la feline. Meci nul.

Ah, era sa uit: pozele cu masini. Proprietate personala sau cea mai frumoasa masina parcata in cartier, langa care merita sa te fotografiezi. La prima intalnire, masina e in service, la a doua - ai imprumutat-o cuiva, la a treia... 0 - 3

Ce mai avem? Poze cu flori. Sensibilitate. Frumos. Arta. Bun gust. In lumea de azi, nu se mai pricepe lumea la codul culorilor. Poate doar trandafirii sa sugereze ceva mai bine o idee. Diferenta de semnificatie intre garoafa rosie si cea alba sigur nu le este clara multora. 0-0

Monstri dubiosi, pitici sinistri, schelete - sechele din copilarie... Nu merita nici sa joci, nici sa te intrebi la ce anume fac referire imaginile respective. Dai IGNORE, treci mai departe.

Imagini "reale"- poate cu vreo 20 de ani mai tinere, poate actuale... Aici, cine joaca atent se pricepe sa afle. Cele mai interesante sunt imaginile "decupate".
El - cu o mana eleganta strecurata pe dupa ceafa. Doar o mana frumos aranjata.
Sau alta: ea - zambind seducator - si niste degete care o prind ca la hora, in dreptul taliei. Astea sunt "pozele de dinainte de divort".
Adica: "Asta sunt eu si Ex-ul / Ex-a". Dar l-am taiat - ce mai conteaza ? 2-0 (dintr-un cuplu, s-a ales praful: 2 --> 0)

Dintre toate, voi pe care le preferati?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Desigur.: asta face orice Seherezada veritabila !

"Women are Scheherazades by birth, predilection, instinct and arrangement of the vocal cords." (O. Henry)
Pentru cei care au studiat alte limbi straine, am sa traduc:
"Femeile sunt Seherezade prin nastere, inclinatie, instinct si aranjament al corzilor vocale." (O. Henry - prozator american)

Autentificare