Blog

Cu dedicatie (si refuz categoric)!

Autor Seherezada
Publicat pe 12/07/2018
16 comentarii

Tuturor barbatilor casatoriti le dedic acest blog.

Degeaba - Degeaba - Degeaba - Degeaba - Degeaba...
("in perioada", cum ar fi spus profesoara mea de matematica din scoala generala)

Sariti peste adresa mea, cand trimiteti mesaje disperate in serie. Nu mai scotociti prin profilul meu, ca nu e pentru de-alde voi, nefericiti rataciti ce sunteti !
Ce cautati, mai, pe un site de matrimoniale, cand aveti nevasta acasa? Si mai treceti, cu nesimtire, "ortodox" - la religie.
Sunteti voi ortodocsi, cum sunt eu musulmanca. Adica, deloc!
Nu respectati nici macar decalogul; de restul - ce sa mai zic?

Sincer: nu va mai osteniti. Sunteti pe o cale gresita si nu ma intereseaza ofertele voastre "generoase". Din contra, ma jignesc !

Cele care accepta o relatie cu un barbat despre care stiu ca este casatorit au probleme. Mari.
Dupa parerea mea, sunt de plans: va cauta doar pentru banii vostri. Sa le fie rusine !
Din acest punct de vedere, recunosc: va potriviti ! Toti sunteti de plans: si voi si ele !
Va urez "Distractie placuta!" - dar in alta parte... Aici, raspunsul meu este unul singur: NU !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Va sa zica, Zanul meu Maselutz se ascunde ! E bine de stiut...



Publicat Acum peste 2 luni

Nu stiu de ce aveti cu toii impresia ca site-urile astea va aduc la pachet, frumos, cu fundita "jucaria" dorita si negasita pana acum?! De ce credeti ca ce veti gasi aici ori e DIRECT Fat-Frumos/Zana Maseluta ori e dezastrul intruchipat? Chiar nu sunteti constienti ca internetul e doar un pas in viata sociala?
Intodeauna va trebui sa faceti pasul urmator, intalnirea in viata reala (si cel mai bine fara angajamente asumate) pentru a cunoaste omul! S-ar putea sa castigati un mare prieten si doar atat, puteti ajunge la mai mult (dar cum am spus, nu are rost sa va faceti iluzii la inceput). Suntem fiinte sociale, nu piese lego!



Publicat Acum peste 2 luni

Daca esti patit si razi, inseamna ca... Dar mai bine imi tin gandul pentru mine. Altfel poate mai primesc si alte mesaje in privat.



Publicat Acum peste 2 luni

Cu un om casatorit, ce fel de relatii pot exista? Jalnice...
Iarta-ma, dar constatat - cu tristete - ca le iei apararea amaratilor astora, care nu stiu sa renunte la ce le face rau.

Chiar as fi curioasa cum ai reactiona daca - dupa ce ai cunoaste o femeie pe site, ti-ar placea, ai dori sa incepi o relatie cu ea - ai trai o frumoasa poveste de dragoste si ai afla ca e maritata deja cu altul ? Te-ai simti bine, ai fi multumit de ce ai obtinut? Nu cer raspuns - mie mi s-ar face groaza sa se intample una ca asta. Dar am gasit metode sa verific. Asa ca nu ma tem - cu toate "atacurile" pe care le primesc. Cum spuneam, mitocanii raman mitocani si eu stiu sa-i tin la distanta.



Publicat Acum peste 2 luni

Repet: cuvantul "matrimonial" nu e inventia mea.
El are un inteles bine definit. Si e diferit de amantlac. Complet diferit !
Zau asa, invatati limba romana !



Publicat Acum peste 2 luni

Pentru musulmani, Uitucule.



Publicat Acum peste 2 luni

Nu, Boss, te inseli amarnic si incerci sa inseli si pe altii.
MATRIMONIAL (deschide DEX, ai sa intelegi) inseamna "legat de căsătorie, privitor la căsătorie".
Un barbat casatorit nu are de ce sa intre pe un site intitulat MATRIMONIALE, pentru ca el este DEJA casatorit.



Publicat Acum peste 2 luni

https://youtube.com/watch?v=FOsZ5Q29Trk

Boss, piua ! Nu am de ce sa-ti dau EU TIE socoteala.
Acest site se numeste MATRI. De la MATRIMONIALE.
Adica, un loc unde oamenii isi pot gasi alesul sau aleasa, ca sa intemeieze o casatorie, daca se potrivesc.
La ortodocsi, nu e posibil sa ai o a doua nevasta, simultan cu prima. Ma indoiesc ca sunteti toti musulmani.

Mi-am deschis cont aici, sperand ca am sa dau peste oameni asemenea mie. Oameni singuri, dornici sa-si schimbe viata in bine. Si uite ca ma piseaza cu propuneri din astia care vor sa schimbe si viata mea in rau.

Acest loc e "poluat" de cei care vin in cautare de noi relatii, de o noapte. Cel mult - doua. Cat le va fi lor pe plac si cat nu va bate la ochi in fata actualului fraier de acasa, care e "incornorat" fara sa stie. (Sau fara sa-i pese, pentru ca poate si inselatul isi face de cap. Halal "familii fericite" mai aveti - un adevarat exemplu in societate !)
Nevasta care - in prostia ei - il suporta pe mitocanul care o inseala, isi merita soarta, de altfel. Ii spala camasile, ca el sa umble tantos pe la amante, ii gateste, creste si copii, mai si munceste... In timp ce sotul e pe matri, in cautare de.... De ce anume? Hai, uitati-va in oglinda (voi, casatoritii) si vedeti ce vreti voi aici, de fapt !
Aveti o relatie (dar nu o aveti, de fapt - ca e varza), incercati sa o mentineti si pe aceea, dar sa va mai dati cate un "bonus" nemeritat. Circul Globus ! Circari chinezi care mai rasucesc putin batul, ca sa nu cada farfuriile pe care le tin in echilibru instabil. Cioburile o sa vina...
Hai sa va traduc, ca vad ca aveti probleme la capitolul LOGICA: vreti sa lasati biata imbecila de acasa (mde, voi ati ales-o, cine v-a pus?) pentru idioata care va avea incredere in voi !
"Eu ti-am spus ca sunt casatorit, pentru ca sunt om CINSTIT. Altii te mint in fata, dar eu sunt onest - vezi doar... Daca functioneaza lucrurile intre noi, o sa plec de acolo, ai sa vezi..."
DRIVE-TEST matrimonial. Mare incredere trebuie sa ai intr-unul care isi inseala nevasta, ca sa-l accepti langa tine. E ca si cum ai proba o pereche de coarne - "nu-i asa ca arat dragut cu ele - imi vin bine, hai sa le iau - le merit !"

Ce intentii onorabile! Ce oameni de onoare, imi dau lacrimile de cata verticalitate descopar - cand va tarati pe burta in noroi !
Pai, acuma, e clar de ce aveti impresia ca toate doamnele de pe site sunt niste persoane de moravuri usoare. ("Ratacitii trag la rataciti). Pentru ca VOI, casatoritii - iesiti la vanatoare, asta cautati. Nici prin cap nu va trece ca mai sunt si oameni corecti pe lume. Sau nu va pasa.
Va inselati:
- nevestele ("doar pe tine te iubesc"winking,
- partenerele de o noapte ("vin la tine de tot, in curand..."winking,
- sufletele voastre ("si ea e ratacita, cu cati o fi fost ea pana acum, sa fim noi sanatosi, macar i-am facut o noapte frumoasa..."winking,
- ego-ul personal ("sunt tare istet, uite ce bucatica mi-a picat asta-seara.... Las' ca maine, merg si la cealalta, ca i-am spus imbecilei ca am doua nopti delegatie !"winking

Desigur, o sa fiti aici: si maine si poimaine si cate zile veti avea. Voi nu veti disparea ! Sunteti ca o ciuperca greu de tratat. Aduceti tot ce poate fi mai rau, intr-un loc care trebuia sa aduca tot ce poate fi mai bun. Va dispretuiesc, din adancul inimii !



Publicat Acum peste 2 luni

Pentru ca nu beau alcool si pentru ca nu insel partenerul ?
Esti mai copil ca mine, Uitucule, daca tu te crezi barbat facand exact contrariul.
E lasitate suprema (si nu barbatie) sa inseli.
E ultima treapta pe care poate sa ajunga un om: sa se tarasca in mocirla. Din "iubire". Halal ! Si pentru el si pentru partenerul inselat si pentru cel tarat in relatia vinovata. O iubire mizerabila, fara puritate si fara splendoarea si gingasia de care trebuie sa fie incununat un sentiment nobil.
Iar cel implicat in asa mizerie sa-si imagineze ca... "zboara" in al noualea cer.
Noroiul nu e pulbere de stele, oricat te-ai minti. Si pe tine si pe cel care accepta si suporta amantlacul ordinar.



Publicat Acum peste 2 luni

Uitucule, eu nu joc nimic cu tine, nici macar tabinet. Nu doar cu tine. Nu joc nimic cu cei cu vederi libertine (si mandri de "larghetea" orizontului lor - extrem de ingust, de altfel).

Eu beau, sa stiti. Zilnic.
Apa, sana, suc de fructe. Ma mir sincer cand aud ca cineva nu bea. Uite-asa se strica rinichii, domnule ! happy

Autentificare