Blog

To "BLOG" or not to "BLOG" ?

Autor Seherezada
Publicat pe 09/07/2018
4 comentarii

Aceasta e intrebarea.
Blogul, prin definitie, trebuie sa soseasca la intervale regulate. Altfel, nu mai e blog. Nu stiu daca are vreun alt nume atunci cand postarile sunt ceva mai rare, dar blogul - asta e sigur - trebuie sa respecte orarul, mai ceva ca SNCFR.
(Poate a sosit momentul ca SNCFR sa tina un blog, in vederea cresterii responsabilitatii - cine stie?)

Vorba lui nenea Iancu: "am - n-am treaba, eu, la ora X..." - scriu blog. Teme se gasesc destule. Am si cativa colegi binevoitori, care chiar citesc ce scriu eu si imi raspund la mesaje.
Mai multi sunt cei care citesc si nu spun nimic (unii poate chiar nu au nimic de spus, mai stii ?)

Ba un pariu pentru semifinalele CM (am zis ca Franta o sa snopeasca Belgia, m-am bazat pe parerile specialistilor; desi, la meciul Belgia -Brazilia, au cam dat-o in bara specialistii...) ba o revocare pe scena politica, ba o salvare din pestera inundata in Thailanda (8 copii din 12 au iesit intregi din acel iad intunecat si umed; bucuria mea e si mai mare, pentru ca m-am rugat fierbinte sa se intample acolo o minune si s-au petrecut opt la rand)...
Hai ca a trecut cu bine si ziua de azi !

O sa ma pregatesc pentru ploaia de maine ! De fapt, pana joi, tot cam asa o sa fie vremea in capitala. Si vineri, ploua iar. (Avea Alecsandri o poezie cu ninsoarea. Ar merge si una cu ploaia: "Ziua ploua, noaptea ploua,/ Norii iar se rup in doua..."winking.

(Prietenilor care ma tot anunta noutatea, le comunic ca am observat si eu. Nu am niciun merit in asta - dar am savurat momentul, evident ! V-am spus eu ca presimteam o zi excelenta si iata... Doritorilor am sa incerc sa le comunic si numerele la 5 din 49. Eu nu joc, asa ca bazati-va pe norocul incepatorului si - neaparat - jucati un bilet cumparat cu bani imprumutati.)
Ajunge, pentru seara asta: Seherezada si-a facut datoria.
Noapte lina !

https://youtube.com/watch?v=ZIsQPdC9YnY
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Cu o mentiune: langa garla, in aceasta perioada, este cel mai periculos loc cu putinta. Apele cara toate PET-urile si nenorocirile (cutii de conserve, oase...) lasate de "picnic-asii de sosea" (sunt convinsa ca ati inteles la cine ma refer). La orice cot al Prahovei, apare riscul de inundatii.
Castelul e construit intr-un stil drag inimii mele (neo-romanesc), iar mobilierul nu mai e cel initial. Zidurile, vitraliile, cateva medalioane cu stramosii cei mai de seama - putine lucruri au ramas ca la inceput de secol al XX-lea, dupa tavalugul comunist. In orice caz, acest castel a fost mult mai norocos ca Micul Trianon (de la Floresti).
(Multumesc de materialele pentru pagina. NEbunel, te declar colaborator de nadejde. happy )



Publicat Acum peste 2 luni

B) zic si eu. Inteleg ca vrei Castelul Cantacuzino din Zamora. Am adaugat si punctul C) - partial.
Crucea n-o s-o vezi zi de zi, mai e si ceata... Da' stii ce? Cu maruntisu', bagi o drona. Asa vezi Crucea cand vrei tu.

Multumesc pentru Grieg.
Uite o piesa care merge la orice ora: https://youtube.com/watch?v=B_jvGUrKxZQ
Cu dedicatie: pentru toti oamenii cu suflet frumos, care stiu sa aprecieze muzica buna !



Publicat Acum peste 2 luni

Presupunând ca vei castiga potul cel mare, NEbunel, ce intentionezi sa faci cu suma nerusinat de mare?



Publicat Acum peste 2 luni

Multumesc, Miruna - esti draguta!
Finala CM e duminica, pe 15 iulie (cred) ! Numai ca eu aflasem ca finala se va juca intre Brazilia si Franta - si cand colo, Brazilia a fost eliminata. Acuma, nu mai stiu cine joaca finala.
As zice Franta cu Anglia. Si pentru ca tot e un campionat al surprizelor, sa vezi ca bate Anglia.

Autentificare