Blog

Chilipir

Autor Seherezada
Publicat pe 01/07/2018
0 comentarii

Am pregatit pentru dumneavoastra "Mr. Perfect" - in zeci si sute (poate chiar mii) de exemplare. Oferta completa, totala - nici nu stii spre care dintre ei sa te indrepti, mai intai. Ai la alegere tot ce vrei: arta, stiinta, precizie, independenta...
Aspect - ce sa mai discutam -, eleganta, performante (care mai de care - nu indraznesc sa atac subiectul la aceasta ora, ca poate mai citesc si minori si ii sochez definitiv...)

Cititori de forta (52 de carti dintr-o data + jokeri), practicanti de arte (martiale, vizuale, tactile - adica, "pacanele"winking, voci mieroase, povesti dramatice...
Exemplificare:
El era bland, blajin, harnic si tandru, inteligent si integru (un fel de "fata mosului" la masculin). De atata istetime, a procedat cum nu se putea mai gresit: a ales drept soata femeia cea mai haina, care i-a stors toata energia, odata cu maruntisul din portofel. I-a luat nu doar copiii la divort, dar si cainele si cheia de la casa. Atat de rau l-a afectat, incat cuvantul "casnicie" ii provoaca azi un tremur imperceptibil in occipital si un usor zvacnet - la coltul ochiului.

Acuma, spre norocul nostru, el e liber si disponibil. Vrea sa uite durerea, vrea sa traiasca viata "la maxim" (la Maxim Gorki, mai degraba...)
A intrat pe "matri", dar nu ca sa se insoare (sa-l fereasca Cel de Sus de o noua experienta traumatizanta), ci ca sa vada ce poate sa pescuiasca din balta, sa faca si el o saramura, o plachie, sa-si mai indulceasca zilele.
Indulcit cu saramura - cum va spuneam, e istet nevoie mare !

Ce spera el: sa nu mai fie singur (macar o noapte, acolo). S-o gasi o cucoana sensibila, care sa simta mila de un biet menestrel (stati asa: asta era un cantec, nu-i asa?)
O cucoana care sa stie sa prepare si ea ceva cald, ca omul nostru s-a saturat de tartine si nici salamul nu mai e ca pe vremuri (ce parizer era odata, domnule!)
Una - lipsita de prejudecati, pentru ca Mr. Perfect a studiat in secret Kamasutra si vrea sa incerce pozitia de la pag. 137, cu riscul sa-l desprinda din imbratisare paramedicii de pe ambulanta cu acelasi numar.
Pssst: sa stiti ca salvarea vine si ea cum poate, cam in 20 de minute. Asa ca sa aveti si o sticla cu apa la indemana, daca vi se mai face sete. Si lasati usa garsonierei deschisa - altfel, pana la "descarcerare", o sa treaca ceva vreme.
Asa... Acuma, ca toate cucoanele sensibile au fost "sensibilizate" de tot (asa sper!) si nu se mai pot plange ca nu au stiut cum e viata langa Mr. Perfect, maurul si-a facut datoria.
Lasati-l pe Mr. Perfect sa vina la mine! Am eu ac de cojocul lui - pana la iarna, il dau gata !
Autentificare