Blog

Blog nehotarat

Autor Seherezada
Publicat pe 07/06/2018
4 comentarii

E clar.
Am un noroc chior.
Iata cum ingerul pazitor intervine, de ma luminez si ma salvez de la un esec crunt, inainte de a se petrece ceva grav.
La ce ma refer ?
Uite, conversez cu un... sa-i zicem "nene", ca "domn" nu mi se pare corespunzator.

Ce-mi spune el (nu reiau cuvintele lui, ci redau ideea):
Ca blogul scris despre el de o "XXX" (un termen pe care nu doresc sa-l folosesc si eu) a alertat doamnele si a alterat imaginea lui de tip bine. Ca el facuse o "gluma", iar ea nu o gustase si ii dedicase acele randuri dure.
Dar acum, daca tot a aparut blogul si daca tot a fost demascat, de ce sa nu dispara putin si sa nu revina, apoi - mai curat ca "pasarica Phoenix" din propria cenusica.

Ce declara individul: ca discuta cu alte femei (multe, probabil), dar ca are o partenera cu care are planuri serioase si cu care o sa faca un concediu impreuna, cat de curand. (El zice ca e doar primul concediu, dupa care vor urma multe altele. Eu am motive sa cred ca va fi primul si ultimul.)

Doamna nu e geloasa de felul ei, stie ca nenicul e dependent de conversatii cu persoane diverse pe internet...
Ia sa va traduc eu:
1. nu tine cine stie cat la nenicul respectiv;
2. e dependenta financiar de nenea si inghite orice mizerie i-ar face el, macar pana trece concediul promis (si-o fi zis sa se aleaga si ea cu ceva - desi, daca citeste, sfatul meu e sa nu se incurce degeaba...)
3. nici moralitatea ei nu e cine stie ce... O fi avand si ea intalniri de-a valma - atunci, ce mai conteaza?

Finalul ma face sa lacrimez: Caldura sufletului ei ma protejeaza de veninul ce poate veni de la orice femeie.
Minunat !

Cum o fi asta: sa gasesti femeia pe care o doreai, o asteptai, o visai, sa o iubesti, sa te iubeasca si tu sa mai cauti, ca un fraier, in loc sa te gandesti cum sa o surprinzi, cum sa o bucuri, cum sa faci o zi frumoasa celei care [te] merita?

Morala 1: Unii oameni chiar isi merita singuratatea.
Morala 2: Cascati ochii bine ! Dezastrul e la doi pasi - alegeti cu bagare de seama !
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Am stat putin de vorba cu "mnealui" - si doar din curiozitate.
Exact in perioada in care a picat primul blog. Atunci, l-am intrebat direct daca e coincidenta sau chiar despre el e vorba (intrebare retorica). Dupa cat de repede a luat-o la sanatoasa, raspunsul era subinteles.
A reaparut, a trantit povestea pe care v-am relatat-o eu si am fost asa de impresionata, incat mi-am zis ca (eu fiind Seherezada) merita sa fie istorisita, ca lumea sa traga invataminte.
La randul meu, mi-as dori sa aflu povestile de genul asta. ("Istorice": cu Alexandru, cu Cezar, cu Napoleon...)
Daca o sa-mi placa, o sa mai scriu cate un blog.
Sa invete si restul lumii !Publicat Acum peste 2 luni

Da, asta am si facut: i-am servit un blog. Cald ! Fierbinte, chiar ! Sper sa se friga, dupa cum merita...Publicat Acum peste 2 luni

frumos scris. Din pacate subiectul este inepuizabil, astfel de exemplare existand la tot pasul.Publicat Acum peste 2 luni

Da, dar calea-n codru e plina de lupi. Iar Scufite rosii, naive si fragile, sper sa fie din ce in ce mai rare... De asta, am si scris. Pentru ca aparentele inseala, iar unii nenici au gasit pe asemenea site mina de aur. Femei destule, doamne putine... Si nici nu stiu ei sa faca diferenta. De aici, crunta lipsa de respect si modul in care tratează oricare interlocutoare. Cred ca nici păianjenul nu are mare respect pentru musculite. Si de ce-ar avea? Ele doar ii stârnesc apetitul. Dupa care, pot fi aruncate la cos. Feriti-va de asemenea lighioane!

Autentificare