Blog

O mana de ajutor

Autor Seherezada
Publicat pe 04/06/2018
4 comentarii

Am suflet bun. E adevarat ca am si limba ascutita. Care va sa zica, sunt o femeie normala.

Am constatat ca, pe aici, oamenii se tem de un dialog din care s-ar prea putea sa iasa usor s(h)ifonati. (Scuze, nu am instalat diacritice...)

In urmatoarele 24 de ore, promit sa las sarcasmul deoparte. Am sa ma port blajin, o sa ma fac ca nu observ eventualele minciunele (legate de varsta, de educatie, de bagajul slabut de cunostinte de cultura generala). O sa trec cu vederea greselile de ortografie, de semantica, de logica.

Mai mult de 24 ore, nu cred sa ma tina acest exces de generozitate. Doritorii de dialog sunt rugati sa-si arate urgent talentul si indemanarea.
Promisiunea e promisiune. Voi raspunde cu la fel de multa ingaduinta si la mesajele din cutia postala, care vor intra in urmatoarele 24 de ore.
Nu am de gand sa verific pozitia cratimelor (nici absenta lor ingrijoratoare), nici nu am sa numar cu cati de "i" va incumetati sa scrieti. Am sa consider ca, de emotie, v-a tremurat degetul pe taste.
De atata dulceata, ma tem sa nu dau in diabet !
24 de ore pe ceas. E tot ce ofer.
23:59, 23:58, 23:57...
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Exact ca in "Capra cu trei iezi". O ascuti, te pregatesti...
Antrenament de ani de zile - suntem profesionisti, nu amatori !Publicat Acum peste 2 luni

Imi place jazzul: de la Dixieland, la Jazz Rock si Jazz Fusion. Baiatul le zice tare bine la saxofon. Ce motive as avea sa fiu sarcastica ? Multumesc frumos de dedicatie ! happyPublicat Acum peste 2 luni

Nebunel, inca nu comentez sarcastic - mai am cateva ore de ingaduinta totala. Dupa aia, sa te tii bine ! happyPublicat Acum peste 2 luni

Inngrid, apreciez faptul ca sustii initiativa mea. Multumesc mult !
Astept, cu nerabdare, sa vad ce persoane de sex masculin vor raspunde la acest blog.

Autentificare