Blog

Umilinta (sau ba)?

Autor Seherezada
Publicat pe 22/05/2018
6 comentarii

Discutam, mai zilele trecute, cu un flacau tomnatic.
Individul sustinea, sus si tare, ca toate persoanele de sex feminin care sunt prezente pe un site de matrimoniale se injosesc puternic. Ca asta arata adevaratul lor caracter (stau sa ma intreb la al cui caracter anume facea referire, ca pe mine nu ma cunostea - si nici nu mai are sanse, in sensul acesta).
Dupa parerea aceluiasi individ, barbatii nu numai ca nu se injosesc, dar dovedesc o inteligenta superioara - chiar si cei casatoriti, care vin in cautare de aventuri de scurta durata. Sau - mai ales, ei. Ei stiu si ce cauta si unde gasesc, spre deosebire de persoanele apartinand celuilalt sex (care nu stiu nici ce cauta, nici unde ar fi de gasit ce vor ele).
Bazandu-se pe acelasi instinct care merge la sigur, individul considera si ca stie precis ce-mi doresc eu si ca poate sa-mi ofere. Sunt convinsa ca se insela - in ambele directii.
L-am intrebat si eu ceva, inainte sa elimin prezenta inoportuna din campul meu vizual.
- Daca noi suntem intr-o situatie de umilinta atat de categorica, ce cauta un om atat de distins, in asemenea mediu injositor? Daca noi, persoanele de sex feminin suntem ca vai de lume, cum de un om asa de ales, de minunat ca el se poate invarti intr-o lume atat de jalnica? Ce spera? A constatat ca nu e nimic de Doamne-ajuta, dar isi face veacul de ceva timp tot pe loc, pe loc, pe loc...

Acuma, ma intreb si eu: dintre noi doi, cine e intr-o situatie, cu adevarat, umilitoare ?
El - care se simte aici printre persoane de cea mai joasa teapa sau eu - care mai sper ca, printre oamenii de aici, se gasesc si din cei de buna calitate (inteligenti, educati, cu umor fin si maniere elegante, care nu vin ca sa-si bata joc de altii, ci pentru ca chiar s-au saturat de singuratate si isi cauta perechea potrivita) ?
Voi ce parere aveti: va simtiti umiliti/ umilite ca va aflati aici ?
Va simtiti printre persoane care se injosesc, pentru ca apeleaza la un astfel de site (si uitati si voi ca va numarati printre ele)?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Nu ma simt absolut de loc umilit pentru faptul ca mai intru pe aici din cand in cand, si mai citesc cateceva scris de voi...dimpotriva. DAr, ce sa facem daca din cand in cand cate un Ubermensch inchipuit se mai rataceste pe aici manat de singuratatea pe care nu poate s-o transforme-n fericire ca nu poseda "alchimia interioara " necesara??big grin



Publicat Acum peste 2 luni

In mod normal, internetul ar fi trebuit sa fie doar un prim pas in calea dezvoltarii grupului de prieteni si a crearii de noi relatii, cu toate mijloacele lui de socializare (uneori chiar mai "fierbinti"winking.
Din pacate, multe persoane refuza sa comunice desi isi creeaza conturi peste tot; nici macar nu se descriu, ce sa mai spunem de poze?! Pe langa lipsa de prezentare, nu dau nici un feed-back celor care ii intreaba de vorba. Sa mai vorbim de pasii urmatori (intalniri, cunoastere)?
In aceste conditii, cand ai parte de o atmosfera respingatoare (sau poate prea agresiva din partea unora) e normal sa vezi ca fiind fara rost intrarea unora pe aceste site-uri! Eu cred ca umiliti sunt cei care intra aici si asteapta sa vina Zana Maseluta / Fat-Frumos direct prin monitor, fara ca ei sa faca nimic sau de la prima incercare.
Fratilor, aceste site-uri ajuta. Daca voi nu stiti sa profitati de acest ajutor, nu primiti nimic! Important e ca voi sa faceti pasii urmatori!



Publicat Acum peste 2 luni

Sincere condoleante, adry !
Da, stiu - iti dau dreptate, desigur - numai ca individul pomenit de mine nu e singurul care considera ca doamnele de aici nu merita respectul cuvenit. Atunci, din moment ce am posibilitatea sa scriu un blog, mi-am zis sa "bat saua sa priceapa... armasarii".
Prin "armasari", inteleg pe cei care intra in vorba, spunand direct ce sunt gata sa ne ofere si in ce cantitate anume (centimetri, ma rog). Daca eram in cautare de taur comunal, probabil ca doar la asta mi-ar fi stat gandul. Dar eu nu caut doar un partener de senzatii tari, ci un om pe care sa-l respect, sa-l admir si sa-l iubesc din toate punctele de vedere.



Publicat Acum peste 2 luni

SI ATUNCI ....INTREB.....DACA ESTI TIMID/Ă ,UNDE AI PUTEA GĂSI UN SUFLET.....PE SOȚIE AM GĂSIT-O TOT PE UN SITE DE GENUL ACESTA . A FOST PÂINEA LUI DUMNEZEU (DUMNEZEU SĂ O IERTE). AM TRĂIT 5 ANI DE POVESTE,APOI A PLECAT....NU TREBUIE PLECATĂ URECHEA LA „FRUSTRAȚI”......CEI CE SUNTEM AICI AVEM ALTĂ TREABĂ !!!



Publicat Acum peste 2 luni

Am omis sa pun niste ghilimele! Corect ar fi fost asa: "masculul alfa" - asta era credinta lui. Si numai a lui !



Publicat Acum peste 2 luni

Unde sa-l fi gasit, Uitucule? Prin marea gradina in care ne facem veacul: gradina de zarzavat. M-a inspirat sa fac o salata de blog. happy

Eu am inteles asa mesajul lui: eu, masculul alfa, am intrat pe acest site, cu gandul sa umilesc cateva femei, la intamplare.
Va sa zica, daca au venit aici si ele, inseamna ca abia asteapta sa fie umilite. E clar ca, in mintea lui (de om mic, gata sa injoseasca pe oricine de pe site), daca suntem prezente ca sa ne trateze el cu dispret, exact asta meritam.
Cred ca la orice se astepta - mai putin, sa fie blocat. Cat de injosit s-o fi simtit - da' cui ii pasa?

Autentificare