Blog
poza autor blog

Poveste despre ciorba:)

Autor Freida
Publicat pe 22/02/2021
1 comentarii

Acum ceva timp scriam despre o femeie agresiva. Voia sa domine peste tot pe unde isi facea aparitia, de parca ea ar fi fost modelul suprem in materie de fiinta umana, om, femeie, mama si mai stiu eu ce...Si femeie mai isteata si mai desteapta nici ca se putea egzistahappy)

Si mai grav era modul cum facea interpretarile in legatura cu comportamentul celorlalti.
Avea mereu impresia ca toata lumea e invidioasa pe ea, ca nu se mai egzista femeie mai grozava ca ea, mai fantastica ca ea, ca nicicare nu avea casa mai grozava ca ea si atatia bani ca ea. Ah, si se mai considera si irezistibila pentru barbatihappy))

Ati ghicit, romanaca imigrata in At..Cu un tupeu pe care l-am descris pe undeva pe aicihappy

Nu si- a imaginat niciodata ca cineva ar putea s-o evite , sa o ocololeasca, sa nu o placa pentru comportamentul si atitudinea ei , neplacute si deranjante , cu toata larma agresiva de prisos facuta in jurul ei..

Ea crede ca toti oamenii se compara cu ea si crapa de invidie pentru toate "realizarile" ei. Ea nu isi poate imagina ca exista oameni care au alte valori dupa care se orienteaza in viata si in tot ceea ce fac, ca altii au cu totul alte mentalitati.

Nope, in tumultuosii ei neuroni nu circula astfel de ganduri.

Nu si-a imaginat niciodata ca cineva are totala repulsie fata de ea si de toate metodele folosite de ea pentru toate aceste "realizari"..Caci, dupa umila mea parere, e o fiinta complet lipsita de scrupule si pentru mine complet respingatoare ca om.

Dar ea traieste inca in era comparatiilor..

In ce ma priveste , am inteles cu multi ani in urma ca astfel de comparatii nu te ajuta la nimic, caci fiecare isi are drumul sau, sau daca vreti, karma sa, ca fiecare trebuie sa-si caute in oala proprie sa vada ce are de mestecat pe acolo, ca sa vada ce fel de mancare gateste...Si ca isi mananca propria ciorba, din propria capra daca vreti...Poate ca si eu am fost curioasa sa vad ce gust are ciorba din capra vecinului...Am aruncat o privire, am gustat o lingurita, mi-am facut o parere....Si m-am intors la ciorba mea. Si nu sunt sigura daca am hotarat sa-mi imbunatatesc cu ceva ciorba. Poate dimpotriva..

Azi mestec mai departe la ciorba mea facuta din propriile ingrediente...Si o gasesc destul de gustoasa, cu toate ingredientele gasite pe un drum intortocheathappy

Va urez pofta buna la propria ciorba! Si aveti grija sa nu va stropeasca vecinii cu ciorba lor fierbintehappy
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Astazi trebuie sa aduc o completare: cred ca eu trebuie sa accept ideea ca altii nu pot trai fara "ce zic altii"...Pentru acesti altii, aceasta agatare de parerile altora, amici, cunostinte, prieteni, rude etc... este vitala pentru propria validare, sociala, masculina, feminina, de om etc...

Cum ziceam, fiecare cu ciorba luihappy

Si mai trebuie sa adaug ceva: ca exista extrem de multi oameni, inimaginabil de multi, pentru care cartile nu au nici o valoare...

Spor la validare!happy

Autentificare