Blog
poza autor blog

Nunta de ...pomina

Autor Freida
Publicat pe 31/10/2020
2 comentarii

Tocmai am citit ceva care mi-a inspirat aceasta tema...happy

Oamenii isi cauta cu infrigurare partenerul/partenera ideal/a, care sa fie pentru totdeauna si definitiv...Sau, ma rog, doresc capturarea definitiva a unui partener de viata, dupe caz..

Caci speranta moare ultima si fericirea e posibila si la 50...sau prin preajma...

Asa ca imi amintesc o intamplare de acum cativa ani...Ea , o fosta frumusete si inca in stare de functionare si impresionare, feminina si delicata, cel putin aparent, cu un aspect tineresc, total sub varsta cronologica...Singura si libera, fara copii...Frizurile sunt inca ale vremii ei de glorie, desi modele s-au mai schimbat.

Aspectul general e de tanara fasneata , aproape adolescentina, cu usoare accente de anii '80, anii ei de glorie..

El, singur si fara copii, barbat bine si fost mare fante la veatza lui...Dar acuma se straduia sa devina un om serios, si sa se aseze si el la casa lui..

Ei doi avusesera o aventura, candva demult, cand ea era casatorita si sotul era plecat la prospectari in Nepalhappy..Duty calls! happy Rezonantele se stabilisera deci cu multi ani in urma..Doar ca ea era casatorita si el vroia libertate..

Acuma se reintalnisera dintr-o intamplare si in scurt timp s-au lipit la loc toate rezonatele, si cum timpul era deja tarziu, se hotarara ei sa nu-l mai piarda si sa-si puna pirostriile degraba..

Pregatiri ca pentru nuntile VIP-urilor...Verighete scumpe, rochie de mireasa la nu's ce casa de moda..local, chestii-trestii, grup online de comunicare , sugestii, invitatii si reclama....Nu stim noi de aleahappy Pregatire foarte profi..

Ea in Ro, el inca la munci prin strainataturi, sa adune ban pe ban pentru aleasa tarzie a inimii sale..

Merse el acasa la femeia vietii lui, cu toate darurile posibile si gata pregatit pentru alergaturi pe la magazine mai apropiate sau mai indepartate pentru toate cele trebuincioase fericirii din foarte apropiatul viitor..

Doar ca subit,ea incepuse circul, pusese stapanire pe el,se simtea deja cu prada capturata in plasa...si simtindu-se in deplinatatea drepturilor, incepu sa comande , sa stearga podelele cu neferictul fericit..L-a tratat ca si cum ea era printesa si el un umil slujitor si donator de fonduri..A lasat-o balta cu rochie si inele cu tot si s-a dus cat a vazut cu ochii...

Asa ca stop joc: nu a mai avut loc nici o nunta..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Hm, nu stiu cu ce avea legatura data trecuta, dar aici are legatura cu capturarea barbatuluihappy



Publicat Acum peste 2 luni

Ohm...Sunt uituca!laughing

Autentificare