Blog
poza autor blog

Iubirea neconditionata ....unilaterala

Autor Freida
Publicat pe 02/02/2020
9 comentarii

Atat de mult se bate apa in piua pe tema asta...ideea de baza si ceea ce a ajuns azi acest concept pe mana unor nepricepuri sunt doua chestii complet diferite...Ceea ce a ajuns astazi aceasta idee este ca unul trebuie sa accepte toate conditiile celuilalt fara sa cracneasca ...ca cica asta ar fi iubirea adevarata si neconditionata....Mie imi pare o forma de abuz asupra cuiva care chiar iubeste...iar celalat se foloseste de asta...Genul asta de iubire neconditionata unilaterala deschide toate formele de abuz posibile asupra nefericitei sau nefericitului care iubeste...

Ar fi prea frumos sa fie iubire neconditionata reciprocahappy

Voi ce parere aveti?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Chimia este specifica oricarui mamifer, fie el si mascul...Dar la om, pe langa chimia aia, mai exista si creier si inima....Adica dupa chimia aia fizica, mai trebuie sa existe rezonante cognitive, emotionale ....adica pe mai multe paliere...Numai chimia aia, adica atractia fizica, e adevarat ca nu iti ajunge la drum lung...Nu stiu daca femeile se orienteaza in relatii dupa atractia fizica...Are si ea o importanta, desigur.



Publicat Acum peste 2 luni

Da, Seherezada, ai dreptate....trebuie sa fie reciproc. Daca nu e, nu e ok.

Mai exista o posibilitate, aceea ca vrajitul sau vrajita se trezeste din reverie, mai devreme sau mai tarziu, si il pune la punct pe vrajitor. Evident ca vrajitorul sau vrajitoarea se supara, isi ia jucariile si pleacahappy



Publicat Acum peste 2 luni

Din fericire, asa ceva nu mi s-a intamplat.
Adica, daca eu nu iubesc omul din tot sufletul, nici macar nu am de gand sa pornesc la drum cu el. (Si ii spun direct, cu menajamente - dar nu ma prefac indragostita de el. De ce as face-o ? Cat timp as rezista ?)
Daca simt ca el nu ma iubeste din tot sufletul, nu insist. Poate ca are nevoie de altcineva. Inseamna ca avem drumuri separate in viata.
Eu denumesc iubire acea senzatie de bine, de multumire sufleteasca, de incantare pe care o am langa un om care simte la fel si in acelasi timp cu mine. Daca nu este reciproc sentimentul, consider nu poate fi vorba de iubire.
Un "vrajit" si un "vrajitor" pot fi impreuna doar cat timp vrea vrajitorul. Asa ca nu caut sa ma leg la cap fara sa ma doara.
Si cu asta - am inchis subiectul !



Publicat Acum peste 2 luni

Da, mei, Dorule, totul trebuie simplificat...pana la anularehappy))



Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, te pui cu femeile?laughing



Publicat Acum peste 2 luni

Iubirea neconditionata, aia universala, e descrisa si de budhisti...Si astazi, indivizi si individe, propovaduitori si propovaduitoare de bine universal, au lansat conceptul asta...ghici in fata cui? In fata lu' Dorelhappy))



Publicat Acum peste 2 luni

Iubirea neconditionata este cea descrisa de apostolul Pavel in biblie si se refera la iubirea universala.



Publicat Acum peste 2 luni

Deci,, ma bucur ca esti de acord cu ideea formulata de minehappy



Publicat Acum peste 2 luni

Dorule,ma bucur ca esti de acord cu minehappy

Autentificare