Blog

Ascensiunea Sufletelor de la 3D la 5D si de unde vine ideea iubirii neconditionate

Autor Freida
Publicat pe 15/05/2019
4 comentarii

Prin 2010-2011 auzisem prima data de o firma de produse naturiste care intrase deja in tara de ceva timp, dar acolo unde eram eu abia se dezvolta. Era o doamna care voia sa dezvolte reteaua si eu si sora-mea am fost invitate sa participam la o astfel de intrunire, unde sa ni se prezinte produsele si avntajele intrarii in reteaua de tip MLM.

Eu m-am dus de curiozitate, dar stiam deja cum functioneaza aceste sisteme MLM si aveam oroare de a bantui pe la amici, prieteni, rude pe la usi, ca sa-i conving, persuadez happy de minunatia produselor si ce de bani vor castiga ei daca vor munci silitor in retea.

Am intrat in retea si, cum n-aveam chef sa bat pe la usile oamenilor, am ramas la stadiu de consumatoare. Si azi mai folosesc de acolo un anumit sampon si vreo alte doua produse. Dar cam atat.

O amica de a mea de pe vremea aceea a perseverat...Nu cred ca s-a imbogatit, dar ce voiam sa spun este ca, la un moment dat, pe filiera firmei, de la cineva de la Bucuresti, a venit inca ceva pentru utilizatorii de produse naturiste. Pe langa invitatia de a consuma produse naturiste pentru un stil de viata sanatos, a mai aparut un training pentru evolutia spirituala. Auzisem ceva de Neale Donald Walsh si undele theta...

Din stiinta mea de carte, imi aduceam aminte ca undele theta apar in creier in somn.

http://nervocalmin.ro/infocalmin/Undele- … 2.htm
https://seruah.com/undele-cerebrale-si-c … .html

Incepusem sa citesc si cartea Lui Donald Neale Walsh:” Conversatii cu Dumnezeu”

http://elefant.ro/carti/carte/religie/cr … .html
Si filmul:
https://youtu.be/Imkm62JjBmc

Pe urma am urmarit mai multe videouri in care se vorbeste de dimensiunile spirituale si despre cum ar trebui sa evoluam de la dimensiunea 3D la dimensiunea 5D si ce simptome ne insotesc pe parcursul acestei evolutii si care e scopul ei, si cum ca pe pamant pe langa oamenii obisnuiti ar exista si o rasa angelica evoluata spiritual, care ii indruma pe ceilalti spre evolutia spirituala. Cica matricea 3D a Pamantului ia sfarsit acum.

Ascensiunea in 5D:

https://youtu.be/HLhLb9ekSgk

Sfaristul epocii 3D a Pamantului:

https://youtu.be/sLj7TN8wogs

Etapele ascensiunii in 5D:

1. Deziluzia;
2. Angajamentul de a evolua;
3.Purificarea
4. Integrarea;
5.Asimilarea Noilor Energii;
6. Transmutatia;
7.Transfigurarea;
8. Resurectia;
9.Ascensiunea;
10. Addendum;

La etapa 3. Purificarea:
3. Purificarea
Pe masura ce omul progreseaza in procesul de eliberare fata de iluzii, tot ce este fals, minciuna sau sistem de credinte distorsionat, apare la suprafata Constiintei pentru a fi eliberat. Astfel, aparent paradoxal, desi o noua Lumina straluceste in Interior, viata poate parea si mai provocatoare ca inainte.Omul realizeaza ca a trait in stransoarea sistemelor de credinte limitative si a emotiilor negative, mult mai mult decat ar fi crezut initial. Descoperirea faptului ca Sufletul a fost incarnat de-a lungul a milioane de ani, a fost suprapusa de revelatia multor vieti petrecute in densitate, intuneric si chiar disperare.Probabil ca a fost persecutat pentru ca spus adevarul si a trait intr-o anumita credinta, posibil sa-si fi pierdut , in imprejurai traumatice, familia si pe cei apropiati. Sau, si mai apasator, si-a amintiti cum in alte vieti a fost de partea „intunericului”, jucand roluri de opresor, asupritor, manip.u//lator. Atunci omul realizeaza puterea Iertarii si modul cum Iertarea elibereaza karma si propulseaza Sufletul, pe calea spirituala, cu viteza Luminii. Imbratiseaza, de asemenea, si sora geamana a Iertarii, Gratitudinea si are revelatia celei mai rapide cai de evolutie: Acceptarea Totala si Iubirea Neconditionata A Ceea Ce Este, Asa Cum Este, precum si multumireai pentru faptul ca este viu in acest moment etern.

Daca aveti rabdare sa vizionati videoclipurile, veti intelege ca ideile gnostice si cele budhiste se impletesc in acest demers ezoteric...

Si ma intreb daca iubirea neconditionata asa cum e conceputa aici are de a face cu felul in care o inteleg unii in relatia dintre un el si o ea...Asa cum am precizat intr-un comentariu..

Eu nu am cazut in pasiunea ezoterismului, dar stiu ca sunt unii care traiesc din plin tot ceea ce sustin aceste documentare...Si ma intreb daca unii chiar au ajuns in dimensiunea 5D, asa cum este descrisa in videorile, cu corpul cristalin eteric nemuritor si imuni la orice boala si la tineretea fara batraneste...
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Hm, nu pot sa te contrazic, Dorule...Adica da, fiecare decupeaza din realitate, cunostiinte, stiinta etc ce i se pare potrivit si de buna folosinta pentru el, ea...Intrucat e greu de procesat atata amar de informatie, creierul o ia pe scurtatura...Tocmai ca scurtatura arata cat de incomplet e rationamentul aceluia care o ia pe scurtatura si cat de nefaste sunt consecintele..
De exemplu datul de pamant cu cineva care n-are, saracul, nici o vina....sau imblatucirea mintii unei femei cu texte "decupate"laughing



Publicat Acum peste 2 luni

Ca sa fiu mai clara, din tot melanjul asta de idei ce au de a face cu trezirea, dezvoltarea spirituala, ezoterismul, unii -foarte laici si neininitiati- au retinut scurt si superficial doar cateva idei, desprinse din context: iubirea neconditionata si tot ce conteaza este numai acum, momentul prezenthappy)



Publicat Acum peste 2 luni

Ziua buna...

Dorle, sa fac asta-lectura si analiza- cei care vorbesc despre iubirea neconditionata...happy



Publicat Acum peste 2 luni

Scris-am acest blog pentru toti cei care pomenesc de iubire neconditionata...

Autentificare