Blog
poza autor blog

Frustrarea barbatului

Autor Freida
Publicat pe 12/01/2022
0 comentarii

E o tema destul dezbatuta pe toate melagurile. Egoul barbatului nu are limite. Daca nu e ca el, incepe sa faca spume la gura, sa insulte, sa ameninte. Ba unii mai fac si nefacute.

Pe net se gasesc destule articole pe tema, plus relatari despre barbati care si-au agresat femeile...Pentru ca nu e ca ei. Trebuie sa fie totul numai cum vor ei, si daca femeia indrazneste sa aiba alte opinii, ei fac crize de nervi. Insulte, defaimare, injosire, ba chiar bataie si ba chiar mai mult. Inclusiv de la asa zisi intelectuali...Ma rog, au diplome, dar asta nu are nimic de a face cu afectele...Pe care unii chiar nu si le pot controla.

Cam asta e cu frustrarea barbatului.

Si tu, femeie, de ce ai suporta asta? De ce sa te lasi insultata pentru toate lucrurile marunte? Daca el pentru lucruri marunte face circ, ce va face pentru chestiuni cu adevarat importante intr-o relatie? Ce motive ai sa te lasi insultata, injosita etc? De ce sa ramai intr-o relatie in care nu te simti bine, nu te simti valorizata, inteleasa? De la care primesti injosire, insulte, dispret?

Nu, exista multi barbati, care nu vor femei inteligente...Adica, stiti, sa intelegi mai multe decat vor ei sa intelegi..

Asta ar fi testul pietroiului..Va las pe voi sa rezolvati testul pietroiului...

P.S. Desigur, exista si oameni civilizati si care stiu sa se controleze..Prin urmare, a se intelege corect: nu generalizez.
Autentificare