eduardFlorin, 38
BUCURESTI, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

eduardFlorin

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 38
Zodie: Taur
Tara: Romania
Oras: BUCURESTI

Aspect fizic

Inaltime: 166
Greutate: 60
Constitutie: Slaba
Culoarea Parului: Chel
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Caucazian (alb)

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Da
Limbi vorbite: Engleza, Franceza, Spaniola, Rusa

Viata si familie

Stare civila: Singur(a) / Niciodata casatorit(a)
Am copii: Nu
(Mai) vreau copii: Nu stiu

Profesional

Studii: Facultate
Statut angajat: Angajat full-time
Domeniu de activitate: Turism / Hoteluri
Venit lunar (€): 1501 - 2000

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Prietenie, Casatorie, Flirt
Interese: Arta, Astrologie, Muzee, Muzica, Spiritualitate, Teatru, Calatorii, Cinema
Descriere proprie: Caut/Doresc sa cunosc o tanara (preferabil fara copii proveniti dintr-o relatie pasagera sau nereusita), cu varsta cuprinsa intre 18 - 39/43 ani in vederea unei relatii stabile, pe cat posibil.

Ca si preferinte in viata, in general, prefer clasicul in locul neo-modernismului.

Sunt atras de domenii ale cunoasterii precum antropologie, psihologie, sexologie, tot ce tine de spiritualitate, muzica, arta clasica si cultura universala etc.

Pentru mine, prin iubire si/sau modul de a face dragoste (re)gasesc o forma de apropiere de cealalta fiinta si de Dumnezeu in aceeasi/egala masura.

Sunt din Bucuresti. Lucrez insa si locuiesc in Londra in cea mai mare parte a anului, de ceva timp.
Comentarii

Statistici profil
  • 203Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 22/07/2019Membru din
Zodie
Ultimele articole
21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult

14/03/2018

Cum si de ce pot retelele de socializare sa distruga o relatie in zilele noastre.„Cred ca parintii nostri au ramas impreuna pur si simplu pentru ca nu au avut 7000 de persoane care sa ii urmareasca sau care sa le dea „like” la pozele publice atunci cand casatoria sau relatia lor mergea prost. In zilele noastre, cand relatia pe care o avem merge prost, nu trebuie decat sa ne conectam si imediat vom simti acel fals sentiment de securitate si apreciere. Ne masuram valoarea pe baza comentariilor si mesajelor primite, care sunt scrise in cuvinte colorate dar sunt lipsite de profunzime. Astfel, persoana care iti vede adevarata fata si te iubeste in realitate devine o optiune, iar restul persoanelor care vad doar un profil, o r…

Mai mult