MELLANY, 53
Radauti, Romania
Punctaj: 4.25 Voturi: 4

MELLANY

General

Sunt: Femeie
Caut: Barbat
Varsta: 53
Zodie: Balanta
Tara: Romania
Oras: Radauti

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: Eşti omul care-mi vine de hac
Sunt femeia prin care respiri...???
..Am rămas sa privesc la...Nimic..Îndelung,gol,pierdu tă ,aşteptând licărirea unui răsărit altfel.Mi s'au uscat gandurile,mi'a amorțit auzul...in liniştea asurzitoare.Doamne cât am iubit licărirea ..!
Credeam că am dat tot şi mereu m'am intors mai gasind in adânc de suflet ba un pic de Speranta, ba un strop de Lumina, ceva Credință, puțin din Dumnezeu .De ce? Ce dracu' să fac cu resturi ?? Le'am dat şi pe alea unui alt suflet crezând ca pot cu ele plomba borți făurite ignorant de alții ...
Mi'am expus bucuria, beatitudinea,sentimentul ca o "mama eroina" rufele la uscat pe sârmă: cei 14 pantalonaşi rupți purtați ciclic progenitură după progenitură ... Am ascuns o vreme în cel mai întunecat colț: tristețea,urâțenia disperării,nefericirea.Răbufni rea lor am pus'o într'o lirică discretă dar permisivă,în rime banale dar cu sens ascuns ...Apoi, le'am scos şi pe acelea oferindu'le pentru a replomba alte găuri ale aceluiaşi suflet ...
Mi'e frig si frica ... gandurile mai vin disparate şi disperate că dincolo de linia Orizontului nu mai exista sursa rasaritului ...
Ce'aş mai putea da? Anii? Stai să văd... odihna noptilor? Sunt amanetate dintr'u începuturi ...alături de sensuri,dorințe,nevoi ....orgolii,principii...
Acum mai privesc un pic la uscaciunea dinăuntrul meu, deşert limpede,jocuri de umbre,"fata Morgana" ...deziluzia unei iluzii...La Nimic.

Nu-mi cobor standardele pentru simplu motiv că alții nu și le ridică pe ale lor. M-am așezat la masa Vieții...cine are curajul să joace cinstit s-o facă. Urăsc Minciuna și Mincinoșii, ...mi-am pus sufletul pe un taler de argint...dar nu pentru al împărți cu cei care mănâncă din farfurii de unică folosință,...scuze pentru că sunt tranșantă...dar eu chiar nu am timp de pierdut....cu amatorii de senzații tari...sau cu cei care din anumite motive își ascund fața sau identitatea.... din motive...doar de ei știute. Cei vizați să mă ocolească. Știu că bărbații sunt vizuali,...dar dragilor nici Super Femeile nu se găsesc aici....nici în altă parte...nici măcar pe stradă nu le găsiți. Ele se construiesc ...cu multă iubire, cu respect, cu bun simț, cu seriozitate, cu loialitate, cu răbdare,...și se continuă așa....mult timp, poate fi și o viață. Viața e făcută din fapte, nu din vorbe Deci asta sunt...și caut un suflet care să vibreze odată cu al meu. Poate am fost puțin dură...dar asta e realitatea....mă fac vinovată de delictul de a fi realistă, și chiar nu am timp de pierdut. E foarte prețios Timpul...pentru cine a învățat să-l prețuiască. Multă lume aici pe aceste site-uri....multă lume, puțini oameni. Ca să porți coroană de Om, trebuie să ai Minte, Suflet și Obraz. Mulțumesc pentru răbdare...și dacă tot ați ajuns aici, să știți că rămânem cu iubirea pe care am dăruit-o oamenilor din jurul nostru...și cu faptele.
Întotdeauna roagă-te ca ochii tăi să vadă lumina din viața oamenilor, inima ta să aibă puterea de a ierta răul, mintea să uite ce nu a fost bine, iar sufletul să nu-și piardă speranța.
Cauti ceva vag - crezi ca e in bani, in putere, in prestigiu, in respectabilitate. Dar pe urma vezi oameni respectabili, oameni puternici care si ei cauta. Si mai vezi si oameni extraordinar de bogati care cauta si ei; cauta pana la sfarsitul vietii. Prin urmare, bogatia nu ajuta la nimic, puterea nu ajuta la nimic"mândria nu ajută la nimic, -Oho...in rest tocmai m-am RAZGANDIT!...deh...ANDURANTA!... doresc sa fiu contactată doar de persoane care știu ce caută.
Până la urmă fericirea este ceea ce caută fiecare om.
Fericirea este cea care stă în spatele a tot ceea ce facem, cu toate că ideea de fericire va însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi."
..Toate trec si toate lasă urme,...lasă lecții de învățat sau...amintiri de neuitat...!!! vă mulțumesc pentru răbdare și dacă tot ați citit...succes.
Nu sunt Trofeul niciunuia dintre voi...pentru simplu motiv că nu sunt aici pentru sex, creiere înguste, care măcelăresc frumoasa limbă română și care se vor cuceritorii site-ului.
Nu sunt doar un trofeu pe patul tău
Pe care-l vrei doar când ţi-e greu.
Nu încerca să crezi........,
Comentarii

Carte de oaspeti

Poate avea omul minte cu carul, suflet cat taurul , de profesie academician .... daca nu are inima plina de sentimente...tot la povesti ajungi! Vorba multa saracie prevesteste, iar cine nu crede in Dumnezeu nici nu iubeste, doar are proprile sale interese. Oamenii transanti nu cred ca au nimic cu dragostea pentru persoana a doua, iar egoismul primeaza interesele...!

Statistici profil
  • 1728Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 11/12/2017Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult