Hamsterica, 32
Ploiesti, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Hamsterica

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 32
Zodie: Taur
Tara: Romania
Oras: Ploiesti

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Ortodox
Aici pentru: Prietenie, Casatorie
Interese: Muzica, Cluburi, Dans, Calatorii, Gatit
Descriere proprie: Niciodată nu mi-a plăcut să mă laud.Pur şi simplu nu ştiu ce să zic ,deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine.

Păi, în primul rând sunt o persoană normal ,cu preocupări normale şi care nu posedă absolut nimic ieşit din comun.Nu sunt interesant,nu sunt genul care face subiecte de bârfă ;sunt doar eu şi nimic mai mult.

Sunt perfecţionist ,nu îmi place să fac lucrurile de mântuiala şi ţin la detalii.Am o memorie extraordinară şi ţin minte şi cele mai neinteresante lucruri,deci dacă avem vreun conflict fii sigur că o să ţin minte şi peste 10 ani.Cu toate astea ,iert uşor.Nu sunt genul de persoană care să stea prea mult supărat.Eu iert,dar nu uit.Îmi plac chestiile draguţe ,îmi plac obiectele mici cu mare încărcătură emoţionala.Sunt optimist şi mă consider o persoană norocos din multe puncte de vedere.Sunt vesel în cea mai mare parte a timpului si pot să spun că am făcut un hobby din a-i face pe ceilalţi să râda.Mă consider o persoană echilibrat,nu îmi plac extremele de niciun fel.
Comentarii

Statistici profil
  • 573Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 17/04/2018Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult