Geoni, 43
Obertshausen, Germania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Geoni

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 43
Zodie: Gemeni
Tara: Germania
Oras: Obertshausen

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: Îmi pare bine de cunoștință. Despre mine; Implinesc 42 de ani în Iunie. Sunt singur, și îmi doresc singura și ultima femeie alături de mine.
Din păcate, nu a fost loc pentru asta în căsătorie și relații, așa că cineva a devenit și este încă foarte nefericit.
O parte foarte iubitoare și bună de suflet doarme în mine, căreia îi place și să se îmbrățișeze și are nevoie de siguranță.
DAR, pe de altă parte, îmi place să preiau controlul și mă entuziasmează să văd, doar prin priviri, acțiuni, cum omologul meu se topește de bucurie, dragoste și poftă. Lacrimile tale de durere și de plăcere îți curg pe obraji, pe care îi șterg cu un deget. Pentru a ne oferi un sentiment de siguranță.
Cred, sau chiar susțin că aș vrea chiar să mă las dominat. Fie din curiozitate despre cum se simte, fie pur și simplu din dorința de a face acest lucru (pe care nu aveam voie să o cunosc).
De dorit.. nu, este important pentru mine să am lângă mine o femeie care împărtășește aceste tendințe. Care se ocupă deschis și onest cu o persoană. Așa cum îți dorești pentru tine.
Sper să mă regăsesc sau să fiu găsit de o femeie care gândește într-un mod similar, nu este o floare de perete și, de asemenea, îi place să încerce lucruri. Nu ar trebui să cauți nici pe departe cea mai mică problemă, ci doar conversația/comunicarea, iubirea/dragostea oferite din suflet și respectul reciproc. Și dacă chimia se va activa, bineînțeles. Pentru că mi-aș dori să te am alături pentru totdeauna. Ca soție, prietenă, iubită și răsfățată.
Comentarii

Statistici profil
  • 266Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 13/05/2022Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult