Blog

Puntile noastre.

Autor _Uitucul_
Publicat pe 14/06/2018
3 comentarii

La inceput toti pasim alaturi pe acelasi drum,.... ulterior incepem sa ne descoperim ritmul, sa ne construim fiecare propriile punti , devenind astfel arhitectii vietii noastre, precum si inrdumatori.
Puntile construite difera, unele sunt mai inalte, altele mai late,...au o durata mai mare sau mai mica de construtie, dupa specificul fiecaruia.
Depunem eforturi pentru a construi si a consolida,.. pana intr-o zi cand totul trebuie sa fie reconstruit de la zero, pentru ca nu mai suntem aceeasi arhitecti de simple punti si, simtim ca suntem mai mult, ca putem mai mult, ca ne dorim mai mult, meritam mai mult...

Poate ca exprimarea mea este plastica, nu stiu, zic si eu.....pana la urma toti suntem niste "zgomote" intr-o complicitate cu viata.
Comentarii

Publicat ieri

winkingPublicat ieri

Multam de sfaturi. happyPublicat ieri

La inceput ai ,,pasit,, singur, pa cont propriu si tot singur vei pleca. ,,Puntea,, iti trebuie pt . a te intoarce de unde ai venit , dar... se ingrijeste altcineva . Puntea te asteapta gata construita, nu trebuie sa depui tu eforturi inutile. Poate, te-ai nascut ,,Zeu,,?
Daca ai sa pierzi vremea cu oarece constructii si dorinta de a avea mai mult decat ai nevoie, trece viata pa langa tine. Lasa trecutul, nu te gandi la viitor,incearca sa traieste prezentul . La un moment dat viitorul va fi prezent iar prezentul , trecut. Acei oameni care traiesc cu frica zilei de maine , sunt oameni ,,lasi,, oameni nesiguri pe ei. Atentie!!! puntea e mica si pazita . Nu poti lua nimic cu tine.

Autentificare