Blog
poza autor blog

Adaptare

Autor Masculin
Publicat pe 17/04/2018
5 comentarii

Sigurul lucru constant in viata este schimbarea, vrem nu vrem, trebuie sa ne adaptam la vremuri.
Multe persoane spun ca trebuie sa invatam cum sa ne adaptam la viata, doar ca adaptarea nu se invata, este o problema de constructie interioara, tine de capacitatea noastra fizica si mentala.
Mereu exista o zi de maine pentru care trebuie sa ne adaptam.
ComentariiPublicat Acum 5 zile

Bine ai spus, vrei ,nu vrei....te adaptezi, atunci cand nu exista alta solutie decat boala si disparitia ,este mai buna adaptarea.
..Dupa parerea mea, adaptarea este o problema de tarie psihica, de intelegere si de mulare pe alte principii, pe alte coordonate decat cele stiute. Apoi...cu cat miza este mai mare ..cu atat te adaptezi mai repede...pentru ca ai un scop ce il vrei atins...Intr-adevar, suntem inzestrati nativ cu instrumente pentru supravietuire...dar nu cred..ca deja avem "instructiuni" ...in ADN-ul nostru cum sa ne adaptam si sa supravietuim....invatam , invatam.....si, nu-mi place Lenin..!!!!Publicat Acum 5 zile

Nici nu trebuie sa sperie pe cineva.
Rolul omului in viata este adaptarea.happyPublicat Acum 5 zile

Asa este, trebuie sa ne adaptam zi de zi la noile evenimente ce vor aparea in viata noastra, DAR exista un abecedar ce se regaseste in subconstientul fiecaruia dintre noi.

La inceputul vietii noastre am invatat cum sa mergem, cum sa mancam, si multe alte lucruri. Din acest motive consider ca noi avem acel abecedar al experientei noastre anterioare cu ajutorul caruia ne putem adapta provocarile ce vor aparea in fiecare zi.

Asa ca nu ma sperie ziua de maine. happy

Autentificare