Blog
blog fara poza

Noua ordine lingvistica

Autor sacaromicescerevisiae
Publicat pe 22/09/2022
8 comentarii

Cum mentionam anterior in blogul catre amfitrioana,colectivul oamenilor destepti in care sunt lider de opinie se vede obligat sa intervina pentru ca femeile de peste 50 de ani,dar care binteles au ramas la varsta adolescentei cu capu,strica perceptia asupra limbii romane iar ignorarea acestei probleme si perpetuarea ei va creea in viitor grave inculturi,pentru cei care vor bea cerneala in loc sa o puna pe hartie.
Deci,verbul "a merita", nu este tranzitiv ca si verbul "a rade",exprimarea "nu se merita","se rade" este un act de crasa incultura,exprimare care denota ca invatarea limbii romane s-a facut la coada la ness,portocale,banane verzi,bomboane cubaneze si ce se mai vindea in spatele alimentarei,caci vorbim de femeile de peste 50 de ani.
Deasemena se observa ca aceste femei sunt atente la zambetul barbatilor de 30 de ani,avand impresia,ele ca acestia le apreciaza formele,calitatile,airbagurile si lipsa pilozitatilor,a ciclului menstrual caci nu vor exista restrictii si posturi in destrabalarea pe care ele saracele o viseaza.Tin sa mentionez ca o alta diva romanca,Mihaela Runceanu, a sfarsit din lipsa de aer datorita relatiei cu un barbat cu 15 ani mai mic decat ea.
Cu aceasta okazie vreau sa urez femeilor de peste 50 de ani cat mai multi barbati de 30 care intr-un puseu de dragoste le vor strange atat de tare in zona gatului,incat vor ramane fara aer si le vor lua si tinichelel de haur care le-au agonisit.
Comentarii

Publicat Acum 7 ore

eu zic sa nu pierdeti aceasta okazie unica,ar fi prima oara in viata cand puteti raporta ceva cuiva si eventual sa ia niste masuri!!!!rolling on the floorPublicat ieri

Raportat ca ce?????Publicat Acum 2 zile

Și da, ai ghicit, sunt profesoară de lb. română! Una chiar sănătoasă!Publicat Acum 2 zile

Poza îmi aparține! Și te rog să fii cu bun simț, altfel vei fi raportat!Publicat Acum 5 zile

Dar ca sa ai tupeu sa comentezi orice, in conditiile acestea n-ar trebui sa-ti pui o poza reala,daca tot ai "pus-o" sau nu o pui de loc,decat o poza dupa care plange cineva.Deci in scrierea curenta,adica de mana,cu pixul,cu creionul cu etc.tu pui blank dupa virgula...buuunnn asaaa...ai facut caligrafie sau erai bolnava?Publicat Acum 7 zile

Nu! Dupa virgula se pune un blanc, daca stii ce inseamna, adica un spatiu intre virgula si urmatorul cuvant.Publicat Acum 8 zile

Madamme senzuala,senzitiva,sanscrita,sen sibila,sarcofaga,sublima,safari. ..etc,ati verificat bine,virgulele sunt toate la locul lor????worriedPublicat Acum 8 zile

Se pare că dvs cel ofuscat pe femeile care au vârsta de peste 50 de ani, sunteți cel neșcolit în cunoașterea limbii române. Și doresc să vă corectez:
- bineînțeles, NU binteles
- cu capul, NU cu capu
- va crea, NU va creea
- de asemenea, NU deasemenea
- pe care le-au agonisit, NU care le -au agonisit.

Dacă toate aceste femei posedă alte calități, inclusiv gramaticale, sunt net superioare unor bărbați imaturi, care se cred încă în faza de copil la mama acasă.
Succes aici!

Autentificare